Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej finisar!

F har precis åkt till jobbet och innan det hann vi med ett pass på gymmet + en liten sväng förbi affären för att köpa lite mat. Efter det gosade vi bara i sängen och F har pratat och myst massor med lillen i magen. Bebis verkar känna direkt när pappa är där utanför och blir genast superaktiv och sparkar och sprattlar och vänder sig åt olika håll, haha. Kanske blir en pappas pojke trots allt 😉 Känns så galet att jag snart kommer ha EN TILL pojke här hemma. En miniatyr av min man (tror att han är jättelik F då man enligt både mig och flera andra kan se drag från honom på bebisens profil vid våra ultraljud, haha) och jag brukar dagdrömma om hur dom ligger och sover tillsammans och hur dom kommer matcha i samma färg på kläderna. Längtar så! Och ska bli så spännande att se om man vid 3Dultraljudet kan se liknande drag. Vet flera som gjort det som tycker att man ser tydligt att bebisen har pappas näsa och mammas läppar osv. Spännande!

Det är så tokigt egentligen hur det kan bli. Jag var helt inställd på att det låg en flicka i magen. Verkligen 10000% säker. Har alltid varit säker på att om jag får barn så kommer jag att få en flicka först bara för att alla andra kvinnor i tidigare generationer i min släkt har fått det. Och bara för att det faktiskt kändes som om det var en flicka när jag fick veta att jag var gravid. En flicka var mitt ”önskekön” och jag hade inga planer eller funderingar alls på att det skulle vara en pojke. Självklart var det viktigaste att bebis var frisk men jag tror dom flesta ”hoppas” på en flicka eller en pojke. Så var det i mitt fall iallafall! När vi väl hade vårt RUL och vi såg en tydlig liten snopp så var det som om alla bitar föll på plats. Det kändes helt RÄTT. Och nu känns det ännu mer rätt att det är just en SON vi ska få! 

Igår låg vi annars mest inne och myste. F som vaknade med extrem huvudvärk mådde bättre mot kvällen och vi handlade hem blåbärs/hallon-kesella och frukt och myste framför serier. Blev en rätt tidig kväll också. Jag fick cravings efter nudlar och popcorn så det fick också slinka ner, haha. 

Önskar er en underbar dag och tack för alla fina kommentarer ni lämnar här inne! Det är så mycket roligare att blogga när ni kommenterar och blir lika glad varje gång. Stor kram!

Gårdagens smörpopcorn, muuums//Och efterrätten igår som fick bli kesella med bär. Jättegott och enkelt!

MÅSTE-HA-BEGÄR på nudlar med champinjonsmak (äter aldrig det i vanliga fall, haha)//Och en helt perfekt vattenmelon med kärnor som inte kändes alls. 

Lite sallad till lunch//Och lite mys i soffan Hundarna älskar alla kuddar och använder dom mer än gärna som sovplats. Särskilt Zelda som ni ser på bilden. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish