Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ny vecka

Hej på er!

Nu går vi in i en ny vecka! Både veckomässigt och graviditetsmässigt. Vecka 26 är vi alltså inne i nu. Så spännande! I slutet av denna vecka väger bebisen strax under ett kilo och det märks av i hans sparkar då heeela kroppen skakar när han rör sig. Undrar hur det kommer kännas om ett par veckor till!? Kommer upp ett inlägg nu i veckan med mer information om just denna vecka + bilder på magen om ni vill läsa. Så håll utkik! =)

Annars så ska F till jobbet snart och för mig väntar ännu en dag hemma. Har rätt mycket att göra när det kommer till bloggjobb då jag låtit mail och fakturering ligga helt över helgen. Det samlas en hel del på två/tre dagar. Så det ska jag ta tag i nu tänkte jag. Sen så ska jag bara njuta av ledigheten och möjligheten att få vila. Är rätt grått ute men enligt yr.no så ska solen kika fram om en liten stund så har jag tur så får jag sitta ute på balkongen lite. 

Sen så har vår tvättmaskin lagt av också trots att den bara är cirka fyra månader gammal. Centrifugeringen har slutat funka helt så allt är DYNGsurt. Förhoppningsvis så löser dom det inom någon dag! Håller tummarna för det! Konstigt att den slutar funka bara sådär egentligen. Den är ju som sagt helt ny och har funkat hur bra som helst innan. Vi testade att köra flera olika tvättprogram men det var samma sak med alla. Den tvättar liksom ordentligt osv men sen när den ska trycka ut vattnet så stannar den upp och börjar låta konstigt istället, haha..

Önskar er en jättefin dag så hörs vi lite mer om en stund! Kram!

Lite frukt som vi åt igår//Och min navel har aaalltid varit en inåtnavel men rätt tidigt i graviditeten så ”ploppade” den ut. Det skiftar lite och ibland är den jätteuttryckt på vissa ställen och inåt på vissa osv. Ser jätteroligt ut. Brände mig i naveln också för första gången i mitt liv, haha.. Huden var ju helt blek där eftersom att den har gått så mycket inåt under hela mitt liv.. 

Lite gottis i början av helgen. Älskar nektariner nu på sommaren, mums!//Och en sallad till ute på balkongen igår till lunch. Det är så gott med kall mat. 

Våra bebisar igår i soffan//Och F när han skulle göra iordning fruktfat för ett par dagar sedan. Klockan från inwhite4you.se och vaggan från lekmer.se

Och denna kokbok är underbar! Vi städade ur förrådet igår och slängde massa skräp, gamla kläder osv och ställde iordning och hittade i samband med det denna. Fick den av min mormor för längesedan och den måste ha blivit fast i en flyttkartong, nu fick den följa med upp igen =)//Och vovvarna i soffan

Dagens frukost! Vi hade inget smör hemma så åkte och handlade imorse och då passade vi på att lyxa lite med frallor och juice//Och gårdagens middag fick bli pizza. Gott! Och ett jättebra avslut på helgen! Hatar att stå och laga mat när vi har så få dagar/timmar tillsammans att ta vara på. Hämtmat är perfekt ibland =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish