Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

I vår senaste handlingskorg

Såg att många önskade att jag skulle börja visa urplock igen från hur det ser ut när vi handlar och det är SÅ olika vad som får hänga med hem varje gång vi besöker affären. Något som är ständigt återkommande är iallafall som ni säkert redan vet (om ni följt mig ett tag) stora mängder frukt och grönsaker! Sen lite bönor och kikärtor, lite vego-halv/helfabrikat, bröd, kolhydratskällor sen är det som sagt väldigt olika!

Tänkte visa fyra saker här nedan och om ni gillar denna typ av inlägg får ni gärna ”gilla” det nere till höger också så att jag vet. Så kan jag försöka visa lite oftare. Gillar att hitta nya produkter och testa! Allt från ny frukt till nya choklader från Marabou till nya halv/helfabrikat eller nya ”nyttigare”produkter. Vi handlar oftast ett par gånger i veckan och har inte så mycket struktur på det vi handlar. Testade veckomatsedel men det var verkligen inget för oss.  

Denna gazpachon fick följa med hem! Vet att det är löjligt enkelt att göra själv men ännu enklare att bara hälla upp lite kall och goood soppa när man sitter på balkongen i solen om dagarna. Mums!//Och aprikoser (tillsammans med massoor av annan frukt) såklart. Detta är dock första gången på länge vi handlar just aprikoser. Bra tips om man är gravid och förstoppad, haha ;)//Och dessa MÅSTE jag bara visa! Alltså detta är ett riktigt superhalvfabrikat som är så otroligt gott så det är inte klokt! Har köpt hem dessa påsar i över ett år nu och verkligen ett supertips att ha i skafferiet dom dagarna när man inte orkar laga mat. Brukar tillsätta lite egen soja/qornfärs + imat från oatly för att få den mer matig. Nu var dessa påsar slut hemma så var tvungen att fylla upp med ett gäng nya!//Och glutenfri pasta har vi alltid hemma! Det är så snällt mot magen men så gott! Jag är känslig mot mejeri och gluten och får lätt svullen mage men samtidigt älskar jag bland annat just pasta så att det finns sådana alternativ är alltid lika kul!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish