Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Solig kväll

Hej finisar!

Tänkte mest kika in och önska er en trevlig kväll. F är iväg och tränar och jag tänkte hänga med men började må lite mer illa nu mot kvällen så har landat här vid datorn istället. Sängkläderna körs för fullt i tvättmaskinen och det ska bli skönt att duscha nu ikväll och sedan sova i renbäddat. Bästa som finns! Har varit så trött och mått illa idag, tror det är för att det är så varmt. 

Träffade även två SÅ fina och underbara tjejer idag som följde mig på bloggen och instagram när vi var och handlade. Den ena precis när vi kom in i butiken och den andra precis när vi skulle betala. Blev sååå glad när dom kom fram! Tyckte dock att det var riktigt jobbigt att stå där svettig, osminkad, finnig och trött när man kanske visar upp en helt annan sida här och på instagram. Men jag är bara människa jag med och gravid är jag också! Men dom var iallafall SÅ fina, världens góaste tjejer och supervackra båda två. Så om ni läser detta så vill jag bara tacka för att ni kom fram och be om ursäkt för att jag kanske var lite tråkig men har som sagt mått himla illa hela dagen och känt mig så sliten! Återigen jättetack! Blev SÅ glad! <3

Har hänt allt oftare att folk kommer fram förresten. Eller att folk känner igen en! Har blivit igenkänd av folk som jobbat bakom kassan när jag betalat eller folk som knackat mig på axeln när vi varit ute och ätit på någon restaurang. Blir lika glad och chockad varje gång! Och det är så kul att få se lite ansikten på dom som faktiskt följer oss varje dag. Så det uppskattar jag massor ska ni veta och tveka inte att komma fram om ni skulle se oss! =)

Ikväll har vi annars ätit jättegod sallad som F gjorde på balkongen och innan det har vi bara solat och spelat sällskapsspel. Vi vände faktiskt när vi kom fram till havet för det var fuuuullt med moln där och bara 18 grader medan det var nästan 24 här hemma. Så vi landade på balkongen istället, handlade hem lite mat + hämtade ut paket och köpte ett brickbord där vi ställde krukor med lite färska kryddor. Ska fylla på med fler sen men det blev en bra början.  

Annars så är jag förresten SÅ sugen på en klänning som finns HÄR. Har visat den förut och den är från nelly.com. Vad tycker ni? Är lite besviken på just den hemsidan också tyvärr då jag fortfarande inte har fått två paket varav ett beställdes före midsommar. Har mailat dom nu idag och väntar på svar. Men klänningen är superfin iallafall så är sugen! Och 100:- är ju ingenting för ett så fint plagg. 

Hoppas ni har haft en fin dag och även får en fin lördagskväll. Stor kram!

SÅÅ GOTT MED SALLAD! Är så glad att min kära make känner samma som mig om att man bara vill äta kall mat nu när det är så himla varmt ute! Hade aldrig kunnat äta typ köttfärssås eller pizza i detta väder. Hade spytt direkt då, haha..

Såhär blev det på balkongen! Är nöjd än så länge med basilika och timjan men ska ställa dit alla möjliga kryddor så småningom. Brickbordet fyndade vi på RUSTA för 199:- och krukorna är från ICA. Superfina!

Och så bjuder jag på två nakenbilder kvällen till ära! Såhär ser magen ut när den är som allra störst och kroppen börjar kännas allt tyngre nu. Dessa bilder är tagna nyss (vecka 24+5) och vi är alltså inne i vecka 25. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish