Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tidig morgon

Hej fina ni!

Dagen startade med ett möte på banken och jag gick såklart till fel bank först så fick springa runt halva stan för att hamna rätt. Väl framme var jag SÅ svettig och kunde knappt andas. Folk glodde som bara den, haha. Men är man gravid så är man! Sommarvärmen tar verkligen hårdare än vad man tror när man har en liten i magen. Ärendet gick snabbt och ÄNTLIGEN är allt löst med försäkringskassan på riktigt och pengarna finns på kontot. Tre månader försenat ungefär men nu kan jag slappna av! Och framförallt så kan jag sluta gnälla om det här på bloggen. SKÖNT! Handlade hem lite nytt då större delen av mina ansiktsprodukter + tvålar + krämer är slut och köpte även diskmedel, tvål till toaletten osv. Lite smått och gott. Både sådant som behövdes och sådant jag kände att jag ville unna oss. Det var längesedan jag gick på stan och SHOPPADE. Det var en härlig känsla att få bära lite påsar igen! 

Sedan åkte jag hem och har hunnit plocka undan lite hemma + äta sallad på balkongen i vanlig ordning. F slutar tidigt idag (tidigare iallafall) och är hemma redan vid sjutiden. Han var sugen på att hitta på något ihop och jag håller med att vi borde passa på att gå ut och fika eller liknande bara för att det inte är så länge kvar förrän vi har en liten bebis här. Detta är i princip sista sommaren det bara är VI på ett riktigt bra tag och i och med att vi inte känner så många här i Göteborg så blir det ju inte så mycket avlastning för vår del för att kunna gå ut och äta eller mysa på bio. Så vi får passa på denna sommar att unna oss rejält för sen kommer det att dröja riktigt länge mellan gångerna. 

Det jag har handlat kommer upp lite senare idag i ett eget inlägg!

Stor kram och ha en jättefin dag i solen! =)

Min beachbody 2015 =) Shortsen fick jag med mig hem idag! 30:- på H&M och perfekta nu i sommar//Min sallad. Så fräscht! Är bara sugen på kall mat nu när det är så fint väder. 

Och det jag hade på mig idag innan jag kom hem och fick byta om för att sätta mig på balkongen. Kjolen har räddat många av mina dagar och är från BIKBOK och toppen från H&M.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish