Gabriella Joss Gabriella Joss
Shopping

Nyshoppat

Här har ni det som jag fick med mig hem från stan idag! Är så nöjd med alla fina fynd och speciellt med produkterna från LUSH och The Body Shop då allt nämligen tagit slut här hemma och jag inte har handlat nytt då jag inte varit i någon butik på ett bra tag. 

En liten test jag fick med i påsen, hihi. Denna finns i fullstor storlek i butik// Mango-bodylotion och Mango-showergel// Diskmedel och handtvål till badrummet från Rituals. Köpte dessa inne på Åhléns. Diskmedlet luktar magiskt och ger en lyxig känsla till köksbänken + att den är fin att ha framme till skillnad från ”vanligt” diskmedel.//Och mitt ansiktsvatten + min ansiktstvål från LUSH. Mer om mina hudvårdsrutiner och exakt var produkterna finns kan ni läsa HÄR

Topparna är från BIKBOK och dom kostade 249:-/st. Kommer nog kunna bära dom lite nu när jag är gravid med en högmidjad kjol eller högmidjade byxor. Tog mina i storlek S och dom är sådär vringade som jag vill ha mina tröjor//Och kalsonger till F fick det också bli. Hittade INGA snygga killkläder och även alla kallingar var urplockade i hans storlek. Så tråkigt! Men det kanske är lite roligare att handla kläder till honom när han själv är med så kämpade inte vidare med det så mycket när jag ändå inte hittade något.//Och kuddarna som ni ser där bak på bilderna är sååå fina! Från Hemtex och jag har spanat på dom i typ ett år nu men aldrig hittat dom! NU äntligen fanns det TVÅ kvar. Är sååå glad! Och sen fick det bli ett par gröna shorts också för 30:- på H&Ms rea som jag visade i förra inlägget jag la upp här på bloggen. Så fina och superbilliga! Ett riktigt fynd. 

Och till lilla grodan i magen så blev det ännu två plagg i storlek 56 + ett par sockar. Nu har jag handlat upp hela Newbies sortiment för pojkar (typ, haha) och massor med mer så hela byrån är FULL. Ska inte köpa mer kläder till honom nu över sommaren om det inte är så att jag hittar något superduperfint. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish