Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Klänningar under 200:-

Stort tips till er tjejer som vill bära klänning nu i sommar! Jag själv är en riktig klänningstjej och bär alla former av dessa mer än gärna. NELLY har just nu massor med klänningar på rea för under 200:-. Vissa kostar strax över hundralappen. Kika in hela rean HÄR och alla klänningar HÄR

Långklänningarna som finns HÄRHÄRHÄR och HÄR tycker jag är riktiga fynd! Sååå vackra och ordentligt gjorda för bara 120:-/st. Helt galet! Funderar själv på att köpa den lila men är osäker på om den funkar över mina bröst. DENNA är också DÖsnygg och jag har en exakt likadan i svart som jag hade på mig i Stockholm i februari under en utekväll. HÄR kan ni se en bild på mig i den. DENNA har jag också i svart och grått men den var urfin i denna färg också.

HÄR och HÄR

HÄR och HÄR

HÄR och HÄR

HÄR och HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish