Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Att få avnjuta en frukost på sängen

Godmorgon på er!

Hur mår ni? Har ni sol? Hoppas ni har det iallafall! Och hoppas verkligen att sommaren väljer att komma nu och framförallt att den också väljer att STANNA!

Igår överraskade F mig med lite frukost på sängen. Så gott! Jag var så trött och ögonlocken var helt svullna. Blev rädd när jag såg mig i spegeln, haha. Gissar att det där gravid-vätske-fyllda börjar komma på mer och mer ju längre in i veckorna vi kommer! Hittils så slipper jag iallafall stödstrumpor och foglossning så det är jag iallafall glad över. Illamåendet börjar också bli lite bättre men är fortfarande rätt ostabilt! Är som värst på kvällarna skulle jag nog kunna säga trots allt. Skönt att slippa vakna och må illa iallafall! 

Idag fick jag min första och sista utbetalning gällande sjukpenning från försäkringskassan och det känns SÅ skönt att den sjukskrivningsresan (haha) jag har gjort äntligen är över. Jag fick sjukskrivning på 75% eftersom att jag fortsatte att jobba med bloggen på sidan av och det känns skönt att ha allt svart på vitt och framförallt att det är LÖST. Skickade också in planering och ansökning kring föräldrapenning från och med slutet av augusti till och med slutet av januari nästa år. Så nu är det också gjort! Jag löste det så att jag tar ut 75%dagar varje dag och på så vis kan jag jobba hemifrån resterande 25% av dagen. Sen kommer jag säkert ändra lite längre fram om jag jobbar mer/mindre vissa dagar men det känns som en rimligt avsatt tid för att hinna med allt bloggjobb som jag har varje dag. Har ni gravida planerat klart er föräldraledighet? Eller gör ni som jag och lägger upp det ett par månader framöver för att sedan ansöka igen lite senare? Hade varit kul att veta hur andra gör så kommentera gärna!

Önskar er en jättefin dag så hörs vi lite senare, kram!

Gårdagens frulle! Så gott! Vi äter vanligtvis typ aldrig youghurt men när vi handlade i förrgår kväll var jag så sugen så kunde inte låta bli. Såå gott var det! Och paprika på macka är också supergott, mums!

Och gårdagens mage//Och gårdagens lunch som fick bli rester av hemgjord pizza. Tycker nästan den är godare kall och när den stått över natten, mums!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish