Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Mitt besök hos Life Long Clinic

Blev ordentligt ompysslad hos bästa Jennifer på Life Long Clinic igår. Kände mig verkligen som en ny människa efteråt! Att gå på behandlingar då och då är verkligen det bästa som finns. Nästa besök är i början av augusti och jag längtar redan massor! Sen så älskar jag att lägga mig i stolen och bara prata av mig. Jennifer är så härlig, sprudlande och förstående. Världens mest fantastiska person verkligen! Och det märks att hon vet vad hon håller på med, hon är riktigt kunnig. 

Både ansiktsbehandling och formning av ögonbryn blev det. Är så nöjd med resultatet! Och hyn känns så mycket jämnare och bättre också. Len och fin är jag nu! Behandlingen som jag fick heter Hollywood Combo och går att läsa mer om HÄR. Vi började mer en dubbelrengöring, peeling och hon använde även en ”borstapparat” för att verkligen få huden ren och fin, vilket den också blev! Därefter gjorde vi en portömning och satte sedan igång med Silkpeel-momentet (läs mer HÄR) där hon använde ett fuktserum följt av en fuktmask som jag fick ha på mig en stund och bara ligga och njuta. Efter masken så satte vi igång med Madonnabehandlingen som är min absoluta favorit. Dem går ut på att man slussar in bland annat en hög dos av fukt, grönt te, aloe vera, vitaminer och antioxidanter i huden med hjälp av 98% rent syre. Huden blir jättelugn och mår jättebra efteråt. Serum och kräm avslutade behandlingensom vanligt.

Här låg jag och njöt igår. Hade träningskläder då jag och F hade tagit en promenad till stan. Så skönt! Som ni ser så har jag tappat ALLA mina fransar från fransförlängningen. Typiskt gravidhormonerna! Ibland går det bättre och ibland faller dom av direkt. Som tur är så ska jag få nya snart =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish