Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Första juli

Hej på er! Och hej sommarmånaden juli! =)

Nu är det onsdag och äääntligen en dag närmare helg. Vill ha min man hemma! 

Min morgon igår började ju med en ansiktsbehandling + brynformning hos fina Jennifer och det kommer ett inlägg om det senare. Jag och F tog faktiskt en promenad till stan (vi bor ju typ på 20 minuters gångavstånd) och handlade två nya plagg till bebbe som jag spanat in + njöt av fina vädret. När jag sedan droppade in på salongen så drog F vidare till gymmet och sedan var det dags för honom att jobba som vanligt. Jättebra kvalitetstid med varandra var iallafall den där promenaden! Är så glad för att vi inte latade oss i soffan en timme extra utan faktiskt bestämde oss för att gå ut i tid och promenera. 

Igår hade vi ju även riktigt fint väder och hur underbart är inte det!? Satt på balkongen och solade typ hela eftermiddagen, åt sojakorv med bröd, läste tidningar och drack massor med vatten. Så himla mysigt! Sen gick jag in och kollade på serier sista tiden innan F kom hem. 

Idag hoppas jag också på fint väder så att jag kan vila ute på balkongen men annars så nöjer jag mig med att mysa i soffan med hundarna! Önskar er en helt underbar dag så hörs vi senare, kram! =) 

På första bilden kan ni se en blomma som ingick i en bukett som vi köpte för TRE veckor sedan. Resten av buketten är död för länge sedan men dessa har fått nytt vatten och blivit ställda i en mindre vas och lever fortfarande. Vad är detta för magiska blommor? Någon som vet?//Bebisens två nya plagg som jag har kikat på på hemsidan. Älskar newbies nyheter och är alltid redo att shoppa! Dessa är i storlek 62 och vi har handlat allt från storlek 50-68 hittils//Jag och magen på balkongen. Vi läste SOLO//Och min gravidkropp igår innan jag gick ut i solen och brände mig. Alltså vad är detta med att vara gravid och bränna sig!? Har fasiken ALDRIG bränt mig innan jag blev preggo och nu räcker det med typ tio minuter så blir jag röd. Jag som knappt brukar använda solskydd har hittat en ny bästa vän i just solskydd denna sommar, haha..

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish