Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sunday + bikini från sTROSArunt

Hej på er finisar!

Idag mår jag DÅLIGT så ska faktiskt sova igen snart. Klev upp och åt frukost i hopp om att det skulle kännas bättre men tyvärr. Sömn är typ bästa medicinen mot allt så när graviditetsillamåendet är som värst så brukar jag faktiskt försöka sova bort det. Så ett tips till er som har samma problem som jag! Brukar oftast lindra lite att sova någon timme eller två. 

F slutar tidigt idag vilket känns skönt. Igår spenderade jag hela kvällen i hans armar. Hängde med armarna runt hans hals och somnade en stund i soffan på honom till och med medan vi kollade på film. Blir så lugn och trygg av att ha honom hemma! Har funderat mycket på om vi ska ta ut dubbla föräldradagar precis i början och få vara tillsammans lite längre än dom dagarna man får. Vi får se hur det blir!

Annars tänkte jag mest kika in och önska er en fin dag. Stor kram till er och tack för att ni kikar in här varje dag =)

Gårdagens frukost fick bli fruktsallad. Mums så gott! Och idag så fick det bli hemgjord pizza (fanns lite rester kvar). Såå gott!

Och gårdagens kvällsgottis! Älskar mums-mums (som jag kallar dom). Typ det godaste som finns!

Och ni har väl inte missat att ni nu kan vinna en likadan bikini i valfri färg från strosarunt.se på min instagram? In och tävla hos @gabriellajoss. Vill ni köpa en likadan bikini så finns den HÄR. Jag har storlek M på bägge delarna då trosan är rätt liten i storlek och funkar även för XS/S. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish