Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Min plattång

Många frågar mig vad jag använder mig av till mitt hår när jag lockar och plattar det och hemligheten är denna MAGISKA plattång! Den kostar över 2000:-, ja.. Men den är värd varenda ÖRE! Min mamma är utbildad frisör och jag har tidigare också ägt en plattång från samma märke (dock många år sedan). Den var också SÅ bra men denna är en utvecklad version. Så snälla tjejer, spring inte till RUSTA (har haft typ tusen stycken därifrån också som inte alls funkat bra) och köp en plattång utan köp DENNA. Så snäll och snabb på håret och blir varm direkt. Räcker med ett drag så har du den perfekta locken eller raka slingan. Har inte ångrat mig en sekund efter att jag köpte den trots att jag trodde jag skulle göra det på grund av priset.

Psst! Nelly har just nu 15% på ALLT på hemsidan så nu kan ni fynda plattången till ett kanonpris. Kolla länkarna under bilden! =) Annars kommer ni till hela rean HÄR och strax kommer ett inlägg upp med mina reafavoriter!

Ni hittar den HÄR och just nu till jättebra nedsatt pris. Vill ni kika på den i andra färger så finns massor med alternativ HÄR, också till nedsatt pris. Vill ni läsa mer om vad jag använder för produkter till håret så kan ni göra det HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish