Gabriella Joss Gabriella Joss
Graviditeten

Gravid vecka för vecka, vecka 24

Många ville se hur det ser ut hemma hos oss och här har ni vår fina lägenhet.. Som kostar oss runt 12.000:- i månaden med garage och el, haha. I Umeå så betalade vi runt 5500:- för exakt samma storlek. Så det är stoor skillnad beroende på hur och var man bor. Men vi älskar den iallafall. Så fin och fräsch! Och den ligger bara fem minuter från stan så läget är ju också kanon. Min drömsoffa är egentligen DENNA och med DENNA fåtölj till. Älskar färgen och att den ser så lyxig ut. Vi fick som ni ser göra en lite speciallösning med vår befintliga soffa då den är så stor! Men det ser väl okej ut så länge ändå. Tänker inte köpa en ny än då den bara är ett år gammal.

Nästa gång vi flyttar så blir det nog till hus eller radhus. Kollar hemnet varje dag och letar efter det där perfekta där bara små och få korrigeringar behövs göras. Vägrar att ta mig an ett renoveringsprojekt. Drömmen hade ju varit att bygga ett eget hus men det är nog lite väl dyrt i dagens läge då det huset vi bygger själva ska vara det huset vi väljer att leva i resten av livet. Då vill man ju ha en perfekt plats att ha det på också och vi vet knappt var vi vill bo. Men vi har sagt att om 10 år, när F är 32 och jag själv är 30 – DÅ ska vi ha byggt drömhuset där vi ska spendera resten av livet. Iallafall tills vi blir pensionärer för då vill jag flytta utomlands och bo i ett litet hus vid havet på någon exotisk ö. Vi får väl se om jag känner likadant om 45 år, haha 😉 Hoppas ni gillar detta avsnitt iallafall, kram på er!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish