Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gårdagen

Nu är det lördag och F är på jobbet. Jag vaknade och kan såklart inte somna om! Så typiskt. Men det gör inget! Får försöka fånga dagen istället. Har legat i sängen med handen på magen och lett som ett fån då bebis sparkat massor. Har skakat i hela mig! Nu börjar jag verkligen känna av och förstå att jag är gravid. Magen är stor och spänner åt ordentligt och ungen rör sig konstant. Fy så jag längtar tills jag får lära känna vår lilla groda där inne. 

Min sjukskrivningsperiod är också över (eller ja, den tog slut den 24e juni) så nu ska jag nog ta obetald ledighet fram tills min semester som börjar i augusti och efter det gå direkt på mammaledighet. Förr spydde jag som ni vet runt 30 gånger per dag och nu senaste dagarna har jag inte spytt så mycket alls. Mår fortfarande brutalt illa vissa gånger men det går framåt. Dock så begränsar det mig lite från ett normalt liv men det gör inget för min del! Känner mig dock fortfarande inte stabil eller pålitlig att kunna jobba varje dag så jag behöver ändå vara hemma och vila. Så kommer bara att jobba med bloggen ett tag framöver som det ser ut just nu. Ska ringa min chef och prata lite med henne kring det i början av nästa vecka. Tråkigt men å andra sidan har jag hela livet på mig att jobba! Får sysselsätta mig med att tvätta bebiskläder, kolla på film och mysa med hundarna. 

Igår fick jag nya naglar efter att jag och F hade ätit torsdagens pizzarester i soffan. F är så otroligt duktig på att göra pizza så när jag blev sugen på fredagsnatten vid 23tiden så ställde han sig i köket och sedan myste vi i soffan framför Johan Falk och åt. MUMS så gott det var! Han sa till och med själv att ”det här skulle jag kunna leva på”. Kanske blir en pizza även ikväll med andra ord, haha 😉 Recept kommer nog lite längre fram! Ska be honom om det då han har det i huvudet och bara höftar med ingredienser. Från början är det ett recept som min familj har haft sedan jag var liten och efter att F testade pizzan hemma hos mina föräldrar 2011 (vi gjorde faktiskt pizza allihop tillsammans när han träffade min familj för första gången) så var han såld på degen. Så den har fått hänga med och han har förbättrat den och gjort om den till sin egna variant. Jättekul! Hur som helst så åt vi pizzarester igår och sen fick jag naglar av fina Effi! Kommer visa bilder i senare inlägg men jag blev otroligt nöjd. Vi körde på helfärgat och lite persikoaktigt men ändå inte ”för mycket”. F hämtade mig därifrån och vi postade lite paket från min minibloppis med träningskläder och hämtade även ut ett uuunderbart paket från Jollyroom som överraskade mig med en ”krya-på-dig-present” mitt i allt illamående. Hur gulligt!? Blev tårögd och rörd. Tack fina ni! Ska visa innehållet senare. Åt sedan grekisk sallad på balkongen i solen och efter det bytte vi om och åkte till en grekisk restaurang här i Göteborg vid namn ”Athena”. Maten var väl ingen superhit men det var helt okej och mysig stämning. Åt både lite tapas och sedan den enda vegetariska huvudrätten dom hade på menyn. Tog en promenad på Avenyn, köpte glass och sedan väntade bion där vi skulle se ”Entourage”. Efter halva filmen viskar F i mitt öra att han myyyycket hellre åker hem och kollar på Johan Falk under täcket och kramas (ja, filmen var riktigt, jävla värdelös, haha) och det tackar jag honom för! Så vi tog bilen hem och gosade med hundarna istället framför det sista efterlängtade avsnittet. En jättefin kväll med så mycket kvalitetstid med min kärlek! Känns så underbart att ta vara på sista tiden där det bara är VI. För snart har vi en liten här hemma och då blir det nog lite annorlunda med sådana fina, spontana kvällar. 

Hoppas ni också hade en fin kväll igår! Ska tydligen vara dåligt väder hela helgen men efter det så kommer SOLEN i en vecka hit till Göteborg. Mys! Kram på er och vi hörs under dagen!

Torsdagsnattens pizzamys. Underbart med lite mörker utomhus, tända ljus och bra film på TV. Jag är lyckligt lottad. 

Bebisen fick gömma sig i en byxdress (jääättegammal från en rea på BIKBOK för typ fyra år sedan) igår under dagen. Är ni sugna på något liknande så finns det HÄR

Otroligt fräsch och god sallad som jag slängde ihop! Bara isbergssallad, olika sorters tomater, röd paprika, kalamataoliver, gurka och fetaost. Dressingen jag ringlat ovanpå är Knorrs färdiga ”örtagård” som är min absoluta favvo och bara behöver blandas med olivolja. Tips!

Sen skulle F vila lite i skuggan (och fick sällskap av hundarna) medan jag tog vara på det sista av solen. 

Min gamla bröllopsklänning, som nu bara är en helt vanlig sommarklänning som bär på vackra minnen, fick agera gårdagens klädsel. Älskar den. Hur fin som helst och från ZARA. Finns en liknande HÄR

Mitt älskade hjärta.. <3 Han tyckte att jag var så gullig igår som berättade om min kärlek till livet. Kanske blev lite skadad av det där inlägget om tacksamhet som jag skrev 😉 En underbar man, en fantastisk familj och fina vänner. Underbara hundar, en jättefin lägenhet, ny bil som jag älskar, pengar på kontot, möjligheterna till att göra vad vi vill när vi vill, en frisk bebis i magen som vi längtar efter och en välbesökt blogg med dom BÄSTA läsarna! Ni anar inte hur mycket ni betyder för mig och hur stor del ni har i min vardag.. <3 Tack för allt!

Lite tapas fick det bli först! Älskar halloumiost som är friterad i honung! Och rödbetor med färskost, bröd och oliver//Varmrätten var också helt okej men som sagt ingen tio-poängare direkt. Jättebra service hade dom dock och jättetrevlig personal så dom fick lite dricks trots att maten inte var perfekt, haha. 

En glass i kvällssolen! Det är svårslaget. Var hur mysigt som helst att bara sitta och prata. Oftast när vi kommer ut sådär så börjar vi prata om ALLT! Gamla barndomsminnen, skolan vi gick på, framtiden, ja ALLT. Klart vi pratar annars också men det är något magiskt med det där att komma ut tillsammans en stund.

Och som vanligt åt vi bara hälften av detta för att vi redan var så mätta 😉 Men för mig är det lite heligt att köpa snacks på bio. Blir som inte riktigt samma sak annars. Någon som är likadan!?

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish