Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bloggfri dag

Hej vänner!

Idag har jag bestämt mig för att inte röra bloggen då det är Fs sista lediga dag denna vecka. Detta inlägg skrev jag alltså igårkväll och tidsinställde till idag, hihi. Han jobbar både lördag och söndag och då har jag all tid i världen att sitta vid datorn om jag känner för det. Men idag, nej! Har ändå tidsinställt inlägg så lite smått kommer att komma upp under dagen. Ni slipper mig inte helt alltså, haha 😉 Jag känner att jag har lite bloggtorka också! Ni skriver så fina kommentarer varje dag och jag blir så tacksam! Men har ni några önskerubriker ni vill läsa om eller någon fråga ni vill att jag ska ta upp lite närmre och skriva ett inlägg om? Typ ett ämne eller något man analysera djupare kring? För just nu känner jag att jag bara skriver tråkiga inlägg om min vardag (som går ut på att ligga hemma i soffan och spy typ, haha) och tipsar om produkter. Kommentera isåfall detta inlägg så ska jag försöka tidsinställa lite inlägg med svar på era frågor. Alla ”små” frågor vet ni ju att jag alltid svara på i kommentarsfältet men om det är något större ni undrar över eller vill att jag ska analysera? =) 

Imorgon – eller ja, jag kanske borde skriva idag (haha) så ska jag få nya naglar och annars ska vi kanske äta lunchbuffé på något mysigt ställe. Vi har dessutom ett par biobiljetter att använda men sist vi var på bio höll jag på att spy heeela tiden och det var en riktigt plåga att sitta kvar, haha. Jag klarade mig trots allt igenom hela filmen trots att F tjatade om att vi borde åka hem. Men bio och graviditetsillamående går inte riktigt ihop känner jag så dom får vänta. Hade varit mysigt att åka till havet också men vi får se vad som händer. Vi får hoppas vädret är på vår sida!

Önskar er en jättefin dag så hörs vi mer imorgon. Tills dess hörs vi såklart på instagram där jag heter @gabriellajoss. Finns det förresten någon som läser bloggen men inte följer på instagram? Någon som kanske inte har instagram eller helt enkelt inte vill följa mig där och bara läser bloggen? Hade varit kul att veta! Kram!

Igår knaprade jag på mitt favvogodis, så gott! Cashewnötter i vit choklad =) Ignorera naglarna, dom är hemska! Ska som sagt få nya idag!//Och gårdagens mage. Tröjan är från Mom2Mom och shortsen från H&M.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish