Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tacksamhet

Känner att jag har varit lite väl gnällig här inne den senaste tiden kring mitt illamående osv så tänkte lista några saker jag är tacksam för, stora som små! Tror det är viktigt att stanna upp och tänka till ibland. Man gnäller för mycket på allt från småsaker i vardagen till ekomomi till jobbet till ja, ni vet. Det mesta egentligen 😉 Ibland är dom stora sakerna svåra att se trots att dom finns framför näsan på en. Vad är ni tacksamma för idag? =)

– Att jag fortfarande kan ligga på mage! Det är jag ENORMT tacksam över, haha. En så liten grej men så värdefull i vardagen när man ska ta en powernap eller ligga i soffan och gosa med hundarna. Vet inte hur många veckor till jag kommer att ha den lyxen innan bebis kikar ut. 

– Att vi är friska. Känns så skönt att veta att heeela familjen är friska, ingen är drabbad av cancer eller någon annan hemsk sjukdom och vi har möjligheten att resa till varandra mellan Umeå och Göteborg relativt ofta. Hundarna är friska, F är frisk, jag är frisk och bebis i magen är frisk. Vad mer kan man egentligen önska?

– Vi har tak över huvudet och mat på bordet varje dag. Ibland slår det mig att detta inte är så självklart för alla och då blir jag jätteledsen. Man måste uppskatta det som känns så självklart! Ibland när vi plockar fram frukost på morgonen så kommer dessa tankar lite extra så värt att tänka på en extra gång kanske. 

– Vi har en bil som gör att vi slipper bära tunga kassar när vi har handlat eller gå ut i regnoväder när vi ska göra ärenden. Detta är verkligen SÅ tacksamt! Kommer ihåg hur vi släpade kassar på bussen när vi precis flyttat ihop som 15/17åringar efter en storhandling. Sen att vi har världens snyggaste bil gör ju inte saken värre, hihi.

– F får semester om cirka fyra veckor. Ska bli skönt att ha honom hemma varje dag och hitta på saker ihop! Hoppas på fint väder men annars duger regn också. Lyx att över huvud taget få så mycket kvalitetstid. 

– Att det finns så mycket fina sidor för barnsaker och barnkläder. Nu när jag bara går hemma så blir jag ju rätt rastlös och det är inte direkt så att jag kan hålla igång och göra det jag egentligen vill på grund av mitt mående.. Tyvärr! Men shoppa, klicka runt och drömma och längta efter bebis kan man ju göra, hihi. Och det är jag tacksam för! Finns fina saker bland annat HÄR, HÄR och HÄR.  

– Alla bloggar och instagram-konton som finns och sprider massor med inspiration dagligen. Precis som jag skrev på punkten ovanför denna så blir jag rätt rastlös här hemma och det är skönt att ha den ”underhållningen” iallafall. Två av alla (hundra) favoriter som jag har är mammasangel och Linda Blom som är helt underbara tjejer som jag lärt känna via just sociala medier. Deras bloggar och instagram-konton är dessutom kanon så ett stort tips från mig!

– Alla snygga kläder i diverse webshoppar man kan dreggla över (tjejen som sitter hemma har återigen talat). Kollar bara in DENNA bikini eller DESSA skor? Mums!

– Alla paket som är påväg hem till mig! Längtar efter alla aviseringar som ska plinga i mobilen, haha. 

– Att vi har alla bebissaker och inte behöver stressa mer med det. Kommer ihåg att folk tyckte att jag var knäpp som handlade allt redan i vecka 14 men det är det bästa valet jag har gjort! Tiden har runnit mellan fingrarna och nu är vi inne i vecka 24 och har ALLT + en vagn påväg. Så nu ska bara bebiskläderna tvättas, BBväskan packas + förlossnings/föräldrakursen äga rum. Sen är vi redo för bebis ankomst! Och att bara kunna njuta av sista tiden utan att stressa kring saker känns så underbart. Allt är liksom på sin plats redan. Det är tillräckligt mycket tankar och känslor att hantera som det är. 

– Min mobil! Är så himla glad för att jag har den och uppskattar den på tok för lite. Alla bilder man kan ta, alla roliga appar, att kunna ringa någon när man behöver, smsa vännerna osv. 

– Att jag ska få nya naglar imorgon! Gud vad jag längtar! Är sugen på något naturligt även denna gång så vi får se vad fina Effi hittar på med mina händer denna gång.

– Att jag kan ta en varm, lång dusch när jag vill! Ska faktiskt göra det när jag skrivit klart detta inlägg och bara njuta. Bästa som finns!

– Dom säljer svenska jordgubbar på ICA och dom säljer även VATTENMELON!! Det bästa jag vet just nu! Går inte en dag utan att jag äter dessa två, haha. 

– Alla gamla bilder man har sparade! Så mycket minnen som väcks till liv. Kolla bara dessa gamla bilder nedan från 2013/2014.

Här är en bild från när jag precis hade tatuerat mitt hjärta bakom örat//Mina gamla favoritskor (har typ alla skor från Jeffrey Campbell men använder dom inte längre)//Och såklart ett hederligt fruktfat i vanlig ordning.

 

Skulle få till en bra bild på mina nya brallor, haha 😉 Lite mascara hade jag också kladdat på ögonlocket//Min fina F på en krog i gamla Umeå//Nyfixade fransar med lite mascara på. Där ser ni mitt födelsemärke i pannan tydligt som jag har haft sedan jag var liten.

En pannkaksfrulle/Och en middag! På den tiden åt vi fisk och kyckling tror jag. Herregud vad tiden går!//Och min nalle fyllde år, haha. Så liten och nyvaken! Han har också växt så mycket på två år! Denna bild är från när han fyllde 20 år, mars 2013.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish