Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej på er!

Har ni någon sommarvärme än!? Det har inte vi! Det är kallt och solen är obefintlig. Jättetråkigt! Som tur är har inte F semester förrän i augusti och då hoppas vi på lite bättre väder. Hade faktiskt vinterjackan på mig nu när jag var ute med hundarna nyss. Mest för att det blåser så otroligt kallt, usch!

Sen har vi filmat lite inför nästa avsnitt av ”gravid vecka för vecka”. Denna vecka tänkte vi visa runt lite i vår lägenhet och vi visar även upp den fina vaggan från lekmer.se + magen nu i vecka 24. Klippet kommer som vanligt på fredag! F fick sig en massage nu innan jobbet bara för att jag tycker att han är så duktig. Kliver upp klockan sex varje morgon och tränar, gör frukost till oss, går ut med hundarna och jobbar. Min egna superman som kommer bli världens bästa pappa! Är så tacksam!

Jag har migrän även idag och illamåendet är lite mer dämpat än igår. Ska dock försöka sova lite nu mitt på dagen och sen bara mysa hemma med hundarna. Är bara sugen på fräsch mat nu så ska nog göra en sallad till lunch och till middag får det bli bönpasta och ”köttfärssås”.

Önskar er en superfin dag så hörs vi mer snart! Kram!

Denna fina klänning som numera är lite för kort myste jag runt i igår. Den är från förra årets Gina Tricot och jag köpte den på redan för 99:- (!!) då. Tror att dom kan sälja ut några sista exemplar nu i sommar också så håll utkik! Hittade tre liknande modeller HÄR, HÄR och HÄR för er som är sugna. Tycker off-shoulder är så jäkla snyggt och särskilt i klänningsform.

Igår fick det bli en liten skål chips också. Mina favoriter rödlök och creme fraich! Älskar dom!

Och till middag blev det grekisk sallad.. utan sallad, haha. Jag äter nästan aldrig ”sallad” i mina sallader med undantag för typ babyspenat. Men vi hade inte det hemma så detta fick duga. 

Och nu på morgonen har vi kollat på film i soffan. Jag, Dexter, Zelda, F och magen. Morgonrocken från H&M är på! Världens skönaste.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish