Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Ett inlägg om ingenting

Hej på er!

Tänkte slänga upp ett till litet inlägg idag! Vet ju att ni gillar när jag uppdaterar lite mer flitigt så er önskan är min lag =) Har egentligen inte alls så mycket att skriva. Tänkte ta tummen ur och boka 3D-ultraljud nu men kom på att jag inte har Fs schema så det får vänta lite till. Imorgon ska jag boka det så att vi får säkra en tid! Det blir Malmö vi åker till iallafall och jag såg att det är bäst att göra ultraljudet mellan vecka 26-29 så vecka 28 hade blivit perfekt för vår del tror jag. En liten roadtrip med bilen, stanna någonstans för god lunch och sen få uppleva Malmö lite också. Har faktiskt aldrig varit där. Hoppas mitt illamående tillåter bara! Börjar också bli mer och mer säker på att det blir Arken Spa vi ska till på vår bröllopsdag, hört så mycket bra om det nu! Vi kommer dock inte att åka dit på själva dagen D då F jobbar då men det blir ett par dagar senare mitt i veckan. Så mysigt! Hoppas även här bara mitt mående ger mig sig så att vi får ta oss iväg några timmar! Idag har jag som jag skrev tidigare imorse haft en sådan fruktansvärd migrän, knappt vetat var jag ska ta vägen + mitt brutala illamående på det. Wiii. Har sovit flera timmar och sen har jag ändå orkat göra mig en ordentlig middag. Det var skönt att äta ordentligt. Recept kommer imorgon för er som är sugna. 

Vad gör ni ikväll? Jobbar, bloggar, sover, solar, har semester? Jag ska läsa bloggar och klicka runt lite i diverse webshoppar. 

Hoppas ni får en jättefin kväll i vilket fall som helst! Stor kram!

Lilla bebis i vecka 24 (23+1). Nu kan man se att jag har en liten kula framifrån också, haha. Många brukar fråga om dessa mjukisbyxor och dom är från nelly.com (HÄR). Dock så finns dom inte att köpa längre tyvärr trots att det inte var allt för längesen jag köpte dom! Bor i dom under graviditeten. Så sköna. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish