Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sundaymood

Godmorgon!

Blev en rejäl sovmorgon för mig idag och jag vaknade nyss. F klev upp tidigt idag då han jobbar men som tur är får jag hem honom redan i eftermiddag så att vi kan äta middag ihop. Brukar inte hända så ofta då han jobbar sent för det mesta. 

Igår gjorde vi iordning lite gott och kröp upp i soffan mot kvällen. Kollade på Johan Falk och jag förstår inte varför vi inte har upptäckt denna serie tidigare!? Jag som älskar alla svenska ”deckare” som typ Beck och Wallander är helt såld! Och brukar oftast ha rätt svårt att hålla mig ”engagerad” genom en hel film och brukar sluta med att jag pillar med mobilen eller så mellan varven. Men inte nu inte! Så spännande =) Helt klart en ny favvo som vi kommer kika på framöver.

Imorgon går vi annars in i vecka 24 så imorgon kommer nya bilder på magen + att jag kommer skriva lite om veckan för er som vill läsa =) Känns som om magen har krympt lite sen förra veckan men man ser fortfarande att det är en gravidmage. Dock inte alls lika rund och stor som den som ni kunde se tidigare. Jättekonstigt! Kanske beror på någon form av svullnader i magen/tarmar/ingen aning, haha.. Drar nästan en liten suck av lättnad då jag blev SÅ ”rädd” när magen började tvärväxa och blev enorm från en dag till en annan. Hur stor skulle den vara i vecka 40 om den redan var så stor på min kropp nu i vecka 22/23, hihi. Det är så spännande att vara gravid på något vis för man vet inte vad som kommer hända, hur magen kommer se ut eller hur mycket bebis kommer röra sig från dag till dag. Jag är så enormt tacksam att jag får gå igenom detta! Ser fram emot resten av resan!

Sen så brukar jag fundera rätt mycket på dom som skriver missnöjda kommentarer till bloggare för att dom gör mycket reklam eller tipsar om mycket produkter eller har samarbeten eller skriver inlägg som inte faller läsaren i smaken osv (får en del sådana kommentarer själv mellan varven). När det kommer till just reklam, annonser och samarbeten så är det en bloggares största inkomstkälla och det är ju inte direkt en hemlighet att vi som kan ta ut en lön på vår blogg får vår inkomst just därifrån (den större delen iallafall). Så enligt mig är det bara att skrolla förbi om man inte gillar det! Jag gillar inte heller alla inlägg som bloggarna jag följer postar men skulle aldrig ha mage att skriva det då det är ett större jobb än man tror att driva en blogg och ja, allt kan inte falla en i smaken tyvärr. Men då kan man bara sluta läsa helt eller se till det man gillar i just den bloggen istället. Allt kan inte passa alla och det förstår nog dom flesta också. Tänkte bara nämna det då det är något jag tänkt på på senaste. Exempelvis följer jag en tjej på instagram som tipsar om rätt mycket kampanjer för barnkläder och titt som tätt kommer det kommentarer från hennes följare där dom är missnöjda över att hon tipsar om detta så pass ofta. Hur svårt är det att bara skrolla förbi med tummen egentligen? Och stör det SÅ mycket kan man ju avfölja tycker jag. Nej, man kan inte gilla allt och det är helt okej – alla gillar vi olika! Men låt den som bloggar/driver någon annan form av social media sköta sitt jobb själva – och vill man hänga med så kan man göra det. Och om inte så inte. 

Och som en lite roligare avslutning vill jag tacka för alla jättefina och bra kommentarer jag får av er varje dag (och särskilt dom senaste dagarna då ni har ni varit hur aktiva som helst i kommentarsfälten)! Ni motiverar mig att verkligen lägga ner tid på bloggen och vilja dela med mig av vårt liv. Blir alltid lika tacksam när det trillar in tips och råd och blir så glad när jag börjar känna igen personen bakom kommentaren för att ni kommenterar rätt ofta. Vet ni? Jag kommenterar faktiskt själv (nästan) ALLA bloggar jag läser fortfarande. Tycker det är trevligt för bloggaren att veta vilka som sitter bakom skärmen =) Så när jag kikar in hos någon lämnar jag oftast ett avtryck (om jag har något att skriva och det har man ju oftast när man läst ett inlägg). Jag vet att jag själv uppskattar kommentarer och respons så tror nog dom flesta som har en blogg gör det ändå, iallafall när det är trevliga ord, lite pepp eller tips/råd/inspiration! Det är även ett bra vis att synas om man har en blogg själv eller liknande! =) Jag har hittat många favoriter som jag följer idag genom just andras kommentarsfält!

Hoppas ni får världens bästa söndag. Stor, stor kram!! 

La upp denna bild på instagram igår! Tyckte den var så knäpp, haha.. En kille i magen och en på vardera sida om magen. Och F sov typ heeeela eftermiddagen igår. Vem var det som var gravid nu igen? 😉 Förstår dock att han är trött då han jobbar rätt mycket och sover rätt lite. Så lite återhämtning får man passa på att ta sig när man är ledig. 

Och denna fick jag hem i samarbete med Fitnessguru. F testade igår innan gymmet och tyckte den var kanon! Luktar gott gör den också och man får en sådan där extra kick inför ett träningspass. Finns HÄR om ni är sugna. Jag kommer såklart inte att testa den då jag är gravid.

Och gårdagens kvällsgottis! Vi hittade en helt ny melon (som dock ser ut precis som en melon som har funnits i butik jättelänge) men den smakade helt annorlunda! Kommer dock inte ihåg vad den hette men jag ÄLSKAR att testa ny frukt. Popcorn och päronsaft hade vi också till. Mums!

Och en liten fruktsallad som F kom ut med igår med mandarin, vattenmelon och nektarin. Satt och solade på balkongen och det godaste jag vet i solen (annars med, hihi) är just FRUKT! Brände mig dock lite på näsan så det var mindre kul. Hyn blir verkligen känsligare under graviditeten! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish