Gabriella Joss Gabriella Joss
Graviditeten

Shnuggle-vagga från lekmer.se

Tänkte visa er denna underbara vagga från lekmer.se som vi hämtade ut för ett par dagar sedan på posten. Vi hade redan en vagga men den har tyvärr gått sönder så då tänkte vi att vi kan testa ett annat märke denna gång. Denna finns i flera olika färger men vi valde en grå då det passar bäst in i vårt hem och med vår inredning. 

Såhär står det om den på hemsidan: Den är gjuten i tåligt, allergivänligt lättviktsmaterial som är ventilerande, hygieniskt och lätt att rengöra. Shnuggle moseskorg är tillverkad utan tillsats av kemikalier och den är BPA och ftalatfri, så att den kan vara säker på att ditt ban är i en hälsosam miljö från dag ett. Den levereras komplett med allergivänligt skydd och madrass. 

Lite svårt att ge en rättvis recension då vi inte har någon bebis att bädda ner i den ännu men kommer såklart att skriva mer om den när bebis är här. Det vi har fått se och läst hittils av den känns iallafall jättebra och den känns också väldigt stabil och hållbar, vilket är tryggt. Om ni är sugna på en likadan eller vill läsa mer om den så kan ni göra det HÄR. //I samarbete med lekmer.se

Fina vaggan! Hoppas bebis kommer att tycka om den. Har ni haft vagga till era barn? Har det funkat bra? Vi har även en vanlig spjälsäng.

Och lite bilder uppifrån. Finns även ett stativ som ”står stilla” och inte gungar/går att vagga.

Och Zelda fick agera lite modell som vanligt, haha =) Hon är verkligen världens lugnaste vovve som mer än gärna ställer upp på bild.

I beställningen fick vi också med lite bra läsning =) Och ett gulligt plåster!

Kommentarer

  1. Abetare

    Hej jag undra när du köpte denna fina vagga, har tittat på lekmer men det verkar inte finnas.. har du någon länk du kan skicka eller namnet på vaggan så jag kan söka .. 🙂 mejla gärna tillbaka till mig 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish