Gabriella Joss Gabriella Joss
Graviditeten

+/- med att vara gravid

+ Jag blir solbrĂ€nd mycket snabbare, haha 😉 Fem minuter i solen sĂ„ har jag fĂ„tt lite fĂ€rg. Man fĂ„r dock vara riktigt försiktig sĂ„ att man inte brĂ€nner sig. 

+ Man kan Äka och handla godsaker och skylla pÄ sina cravings. Passar pÄ att njuta lite extra av det!

+ Folk i ens omgivning Àr vÀldigt mÄn om en och försiktiga med en. FrÄgar hela tiden om man mÄr bra, ser till sÄ att man inte bÀr tungt osv. 

+ Man fÄr kÀnna sin lilla sparka i magen frÄn och till. Vilken hÀftig kÀnsla, helt magiskt!

+ Man fÄr drömma och lÀngta. Funderar varje dag pÄ hur en blandning mellan oss kommer vara och se ut. 

+ Alla söta bebisgrejer man fÄr köpa och kolla pÄ!! Sitter konstant i olika shoppar och klickar runt. Hur söt Àr inte DENNA leksak exempelvis? Och DENNA? Och DENNA? Ja.. Listan Àr lÄng, haha.

+ NÀrheten och den nya relationen till min man. Vi har verkligen kommit varandra nÀrmre och jag trodde att vi stod varandra nÀrmare Àn nÀrmast redan innan jag blev gravid. Sen har vi blivit jÀttenykÀra igen ocksÄ!

+ Sitta i soffan och klappa magen och veta att man har en bebis dÀr inne som lever ett eget liv. Det Àr mÀktigt!

+ Att dra pÄ sig en tight tröja över magen och kÀnna sig vacker för en stund. Kommer ihÄg första gÄngen jag kÀnde mig fin under graviditeten. I vecka 22 tror jag att det var. Minns det sÄ tydligt och det var nÀr jag drog pÄ mig ett tight linne. Nu kommer dessa stunder dÄ och dÄ.

+ Alla fina mammor man fÄr lÀra kÀnna via instagram/blogg. FÄr sÄ mycket tips och stöd som jag Àr sÄ tacksam för sÄ det finns inte!

Blir en heeel del melon och jordgubbar, har man cravings sÄ har man, hihi//Och hÀr Àr första gÄngen jag kÀnde mig fin som gravid! Har inte visat denna bild pÄ bloggen tidigare tror jag.

– Min tunga Ă€r full med sĂ„r. FYFAN sĂ€ger jag bara. Gör sĂ„ ont. NĂ„gon som varit med om samma sak? Är i överlag kĂ€nsligare i munnen ocksĂ„. 

– Tuttarna Ă€r knöliga och ömma och gör ont bara man rĂ„kar trycka till lite pĂ„ dom.

– Mitt illamĂ„ende Ă€r som ni kanske redan vet om inget att leka med. Hade aldrig ens förestĂ€llt mig att man kunde mĂ„ sĂ„ illa innan jag blev gravid. 

– Det finns inga snygga mammaklĂ€der! Varför? Bara för att man blir mamma/gravid verkar det som om klĂ€dföretagen tror att man blir en trĂ„kig tant utan stil.

– SkrĂ€cken inför förlossningen. Jag Ă€r sĂ„ rĂ€dd. LĂ€ste pĂ„ igĂ„r om olika typer av grader man kan spricka i dĂ€r nere. Varför lĂ€ste jag det, haha..?

– Alla finnar! AlltsĂ„ det ser ut som om nĂ„got har sprĂ€ngts i mitt ansikte typ.. SĂ€rskilt runt munnen, usch.. Och jag som hoppades pĂ„ en sommar utan smink.

– Tappar fransar och hĂ„r… Fixade fransarna hos Emelie för bara nĂ„gon vecka sedan och har inte en enda kvar. Och tappar mycket hĂ„r i duschen ocksĂ„.

– Förstoppning och halsbrĂ€nna, nĂ„got som jag knappt upplevt förr Ă€r typ vardag nu.

En liten bild pĂ„ gottis som vi Ă„t för nĂ„gra veckor sedan, mums! Och ”drinken” Ă€r sĂ„ enkel och en av mina favoriter. Mixa is, vattenmelon och lime =) 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej pÄ dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag Àr 25 Är, lycklig i livet och mamma till tvÄ underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mÀklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det Àr kul att hÀnga med i bÄde med och motgÄng, ta del av min trÀning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish