Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmÀnt

En dag vid havet..

..Eller nej nu ljuger jag faktiskt! NĂ„gra timmar vid havet, haha 😉 NĂ€rmare bestĂ€mt tvĂ„ timmar fick vi spendera i solen igĂ„r. Hundarna ÄLSKAR det och det gör Ă€ven vi. Packade med melon, smoothie frĂ„n Froosh och goda mackor och satt bara och njöt. Det blĂ„ste dock rĂ€tt mycket men det var Ă€ndĂ„ sĂ„ himla hĂ€rligt. Det dĂ€r lilla extra som ger sĂ„ enormt mycket glĂ€dje och lycka! Jag Ă€lskar verkligen sommaren och jag hoppas verkligen att vi fĂ„r njuta av fler fina dagar framöver. 

Är det roligare nĂ€r jag tar kort med riktig kamera? Tycker sjĂ€lv att bilderna blir sĂ„ trĂ„kiga dĂ„, haha.. Gillar att fota med mobilen och lĂ€gga pĂ„ filtret ”valencia” pĂ„ mina bilder. Vad tycker ni? Kanske ska börja blanda lite och variera! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej pÄ dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag Àr 25 Är, lycklig i livet och mamma till tvÄ underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mÀklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det Àr kul att hÀnga med i bÄde med och motgÄng, ta del av min trÀning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish