Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Midsommardagen och sol

Sitter på balkongen och bara njuter! Solen kommer och går lite men det är riktigt varmt och det känns så underbart! Igår var det ju halvkasst väder hela dagen så det var mindre kul men efter regn kommer solsken =) vi har hunnit med en sväng till havet där hundarna har sprungit av sig ordentligt och sen så har vi bara vilat hemma. Perfekt ledig dag! Mådde helt fruktansvärt illa igår när jag vaknade, trodde knappt jag skulle komma upp ur sängen men till sist gjorde jag det. Så knäppt hur illamåendet kan pendla så mycket och komma och gå från dag till dag. Känns nästan som om jag har glömt hur det är att må helt bra! Som jag gjorde innan jag blev gravid. Samma sak när det kommer till att ha platt mage – har helt glömt hur det känns! Kollar på gamla bilder och ba ”oj såg jag ut sådär?!” eller ”var jag verkligen såå smal?”. Galet! Jag ska njuta av min gravidkropp nu in i det sista, iallafall försöka! Men ska jag vara ärlig så har jag en så stor längtan efter min gamla kropp. Bara fyra månader kvar nu då! Och sen står (förhoppningsvis) amning på schemat och efter ett par månader även träning. Känns som om man ”måste” gilla sin gravidkropp – annars får man direkt elaka kommentarer. Undrar varför egentligen.. Alla är vi olika! Vissa verkar älska att vara gravida medan andra trivs mindre bra.

Önskar er iallafall en helt underbar dag!! Stor kram!

Denna klänning bar jag en stund igår iallafall innan jag bytte till linne och träningstights, haha. Älskar plagg med blommor och denna är från förra årets GinaTricot. Finns dock en liknande i år verkar det som! Hittade den dock inte på hemsidan så kunde inte länka men kika i butiker =)  Annars så finns det en så fin klänning med blommor HÄR. Gillar man något mer annorlunda så finns det en lite ”konstig” men ändå fin HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish