Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Äntligen helg..

..För Fs del iallafall! Så himla skönt att han är ledig i ett par dagar nu. Dock så jobbar han på söndag men det ska bli skönt att få ha honom hemma imorgon och på lördag. Jag fick förresten en superbra nyhet igår och det är att parkeringsproblemen vi hade nu är lösta! Hyresvärden tog hand om det och jag tycker att det känns jättebra. Är hur nöjd som helst verkligen och tycker nog att Wallenstam är dom bästa vi har hyrt av. Alltid jättesnabba lösningar och bra service =) Vi är så nöjda! Känns fortfarande lite läskigt dock att stå där ute då man inte riktigt vet vad som händer när det uppstår sådana här situationer men snart får vi tillgång till garaget igen vilket också känns jättebra. 

Hur som helst så hann vi med lite mathandling igår efter middagen innan vi landade i soffan där vi spenderade resten av kvällen. Blev en relativt tidig kväll vilket också var skönt och jag tänker faktiskt sova en stund till nu när jag är klar med allt bloggrelaterat denna morgon.

Jag har förresten beställt en av klänningarna jag skrev om för ett tag sedan! Det blev DENNA (stod ju mellan tre olika och dom andra två var den HÄR och den HÄR). Vad tycks!? =) Om den inte kommer idag så kommer jag ju inte att kunna ha den imorgon men den bör ju göra det då jag tog express-frakt. Har dock dålig erfarenhet av det och det brukar ändå ta typ fyra dagar innan paketet kommer fram. Brukar ha otur med sådant!

Önskar er en jättefin dag så hörs vi lite senare! Stor kram! 

Liten Gabriella! När jag kollar på bebisbilder på mig själv blir jag ännu mer förväntansfull över att få träffa den lilla i magen.

Igår dukade vi upp lite frukt och gottis till filmen, supermysigt.

Och gårdagens mage! Den växer verkligen så att det knakar nu!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish