Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Trötta morgon och gravid i vecka 23

Godmorgon vänner!

Jag var så arg igår så att jag inte kunde somna. Kröp i hela kroppen! Och bara på grund av dessa parkeringsböter. Låter kanske som en larvig anledning men hatar orättvisor mer än allt annat och att känna sig maktlös och frustrerad är för jobbigt. Har mailat hyresvärden iallafall så vi får se vad som kommer att hända nu. Hoppas på en snabb och smidig lösning iallafall så att jag slipper dra detta vidare i all oändlighet. Somnade iallafall runt ett-tiden och vaknade strax efter fem då F klev upp inför ännu en arbetsdag. Kunde inte somna om och tänkte kliva upp och göra frukost men såg nu att vi knappt har något hemma. Ikväll måste vi handla hem lite mat med andra ord. Har även lite paket som jag måste hämta ut men annars har jag hunnit med att gå igenom ALLA mina inkomstuppgifter för bloggen det senaste året samt skrivit ett brev på datorn till Försäkringskassan så att allt blir rätt med min mammapenning. Har ju krånglat med detta i över en månad nu och är glad att jag började i god tid så att det är klart inför bebis ankomst. Ska försöka posta iväg papprena under dagen också så att dom får tillgång till alla dokument så fort som möjligt. Annars ska jag bara sova och vila. Spydde lite igårkväll men annars har det varit lite bättre kring mitt illamående. Hoppas att det fortsätter gå framåt också. Är så trött på att må illa.

I min bebisapp så står det att bebbe är 20 cm mellan huvud och stjärt och väger mer än ett halvt kilo i slutet av veckan. Man kan ana skelett och organ genom barnets hud fortfarande och hörseln förbättras. Bebis kan urskilja ljud både i magen och utanför nu. Och om mig som mamma så står det att man i många fall kan känna bebis genom bukväggen och känna igen olika kroppsdelar hos barnet osv. Det kan INTE jag ännu, haha.. Sen står det att man kan ha problem med halsbränna och förstoppning nu också och att man ska äta fler men mindre måltider. Man kan också uppleva smärta i ligamenten.

Önskar er en jättefin dag. Stor kram på er!

Magen idag i vecka 23 (22+2). Fick falskt alarm imorse och trodde att jag hade fått mina första bristiningar (det sträcket ni ser på bilden på magen) men det visade sig vara vattenstämplar från att jag sovit och legat konstigt i sängen. Grinade som en tok i flera timmar och sen accepterade jag det och gick och duschade. Efter duschen var dom borta. Ibland så har man tur! Vi får se om dom håller sig borta resten av graviditeten med. Lovar att uppdatera er. Tror dock aldrig jag kommer tycka att bristningar är fint så som många säger. Jag kommer dock att få lära mig att leva med dom om jag får några. Men fint.. Nä.. Ett bevis på att man burit ett barn.. Ja. Men inte mer än så. Och självklart kan man lära sig att leva med det, det får dom flesta göra! Dock så hade jag tyckt att det var jobbigt i vilket fall som helst. Och det är också okej att känna så tycker jag.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish