Gabriella Joss Gabriella Joss
Graviditeten

När vi filmar inför "Gravid vecka för vecka"

Att vara med i ”Gravid vecka för vecka” är enligt mig superkul! Verkligen en upplevelse och roligt att få dokumentera sin graviditet även i videoformat och inte bara i bild och text. Nu har vi filmat fyra avsnitt och nu i veckan så bör det komma upp ännu ett till. Ni som har missat något avsnitt kan kika HÄR för där samlar jag allt på samma ställe så att det blir enklare att hitta.

Vi har fått så himla mycket positiv respons så det känns superkul! Massor med snälla ord och fina tips och råd. Vi är jättetacksamma =) Tack för att ni följer oss och hoppas att ni fortsätter att göra det under resterande graviditet!

Här skulle vi precis filma vårt första avsnitt – nervöst var det! Första avsnittet kan ni se HÄR

F testade kameran, haha.. Bra skärpa =)

Här var jag i vecka 19 tror jag och magen var fortfarande rätt liten! Skulle byta om då vi skulle åka till gymmet en liten sväng.

Och en liten puss på det, haha. Ni ska veta hur mycket sådana här knäppbilder det finns efter alla dessa år som par =) 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish