Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hemma igen

Nu är jag hemma igen och jag är så LEDSEN. Alltså ni måste hjälpa mig nu!!! Vi har fått TVÅ parkeringsböter på TRE dagar på en total summa på 1200:-. Vi står på VÅR plats och vi har en skylt i framrutan där det står att vi ska få stå där. Kontakade hyresvärden efter att vi fått första boten och dom skickade en bild på vår bil UTAN denna lilla skylt i framrutan och sa att parkeringsbolaget tyvärr har rätt denna gång då dom har ”bildbevis”. Aja, tänkte vi. Konstigt! Men lappen låg ju där hela tiden och gjorde även när vi kom till bilen. Vi tänkte inte så mycket mer på det iallafall tills det kom EN TILL bot. Nu är det liksom HELT SÄKERT att det är något lurt på gång men det finns ju typ inget vi kan göra då dom har någon form av bildbevis. Men jag VET att skylten ligger där. Varför skulle vi ta bort den liksom!? Den har alltid legat där och gjorde det återigen när vi kom till bilen. Vad gör man!? Alltså vi är inte helt bakom flötet och hade aldrig försatt oss i en sådan här sits och dessutom inte TVÅ gånger. Vi betalar gärna för oss men inte när vi inte har gjort något. Hur gör man nu? Ska F liksom behöva sova i bilen och kolla vad som händer? Han är där ute just nu iallafall för får vi en till bot inatt är vi uppe i 1800:- på bara någon vecka. Skylten ligger där och vi står på vår plats. Vad kan man göra i en sådan här situation!?

Nu ska jag sova. Är jätteledsen då det är pengar som behöver gå på annat. Med en bebis påväg dessutom. Hade som sagt inte haft något emot att betala om fallet var så att vi stod på någon annans plats eller inte hade behörighet men så är det ju inte. Hjälp! Godnatt på er och kram <3

UPDATE: Har fått så mycket stöd och bra kommentarer både här på bloggen, på instagram och via mail. TACK! Är så enormt tacksam över att vara ”stor” inom sociala medier ibland och på så vis kunna få hjälp, råd och tips snabbt. Kommer helt klart inte ge mig och ta detta vidare så långt det behövs. Hoppas dock att vi ska få hjälp av hyresvärden då jag tycker att ansvaret främst ligger där. Kommer inte att ge mig! Tycker vi har fått bra hjälp från vår hyresvärd vid tidigare problem vi stött på så ska försöka förklara läget ordentligt imorgon. Maktlös är rätt ord! Vi har inget emot att lägga ut pengar heller och det handlar inte ens om det. Bara vi får tillbaka dom sen isåfall. Det handlar om att rätt ska vara rätt och jag accepterar inte detta för fem öre. Återigen tack för att ni finns och för all hjälp!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish