Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tidig morgon

Hej på er!

Vaknade rätt tidigt imorse och kunde inte somna om. Befinner mig fortfarande hos mina föräldrar i Umeå och det är så skönt att känna mig liten för en stund och bli ompysslad. Ibland behöver man sådana där dagar där man inte tar ansvar för något alls. Imorgon bär det dock av hemåt igen. Känns tråkigt men ändå skönt då jag saknar min F och hundarna jättemycket. Tycker det är extra jobbigt att vara hemifrån när jag är gravid trots att detta är mitt andra hem och alltid kommer att vara det. Idag går vi annars in i vecka 23 och magen är enorm! Jag som trodde att jag typ inte skulle ha mage alls under graviditeten får svälja mina ord. Undrar hur jag kommer se ut som höggravid om jag redan är så stor? Något jag dock är tacksam över är att jag inte lagt på mig alls på andra ställen än just magen. Ändå känner jag mig som jag skrev lite tidigare väldigt begränsad i hur jag kan röra mig, vända mig i sängen, böja mig ner osv. Kan knappt föreställa mig hur jobbigt det måste vara för dom som går upp mycket i vikt. 

Tack för all positiv respons på vårt förra avsvnitt av ”Gravid vecka för vecka” förresten. I nästa avsnitt kommer vi att visa upp lite babygrejer och även svara på lite frågor som ni har ställt här, på instagram, på bloggen och under klippen. Är det någon av er som har hittat oss via youtubeklippen förresten? Kommentera gärna! Hade varit kul att veta isåfall. Annars så tror jag att dom flesta som kollar redan följde oss innan vi medverkade där via blogg/instagram eller liknande. Jag har gjort en egen kategori som heter just ”GRAVID VECKA FÖR VECKA” här på bloggen så den hittar ni nere till höger och där är alla klipp samlade. 

Ska fortsätta klicka runt lite i webbshoppar nu innan resten av familjen vaknar. Kikar mest på klänningar inför midsommar. Tror dock inte att vi kommer göra något särskilt alls. Om vädret tillåter kanske vi myser lite vid havet men annars blir vi nog hemma på balkongen med lite gottis. Hoppas jag har en bra dag med mitt illamående då. Hade varit skönt =) Här nedan är fyra klänningar som iallafall jag gärna hade burit nu till helgen. Ni hittar alla HÄR.

Önskar er en jättefin dag! Kramis!

HÄR och HÄR

HÄR och HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish