Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Min älskade familj

Godkväll på er!

Dags att gå och lägga sig för dagen men tänkte bara kika in och skriva ett godnatt-inlägg i vanlig ordning. Jag är så ledsen över att lämna familjen igen, började gråta nu när jag hade borstat tänderna och krypt ner i sängen för sista gången på ett tag. Imorgon går flyget hem på kvällen igen och morgondagen ska jag spendera med min mormor då resten av familjen jobbar eller har andra aktiviteter. Ska bli skönt att komma hem på ett vis också, sova i sin egna säng och ja, vara i sitt egna hem helt enkelt. Men det tar ändå emot jättemycket. Önskar att vi bodde närmre varandra och att allt var som förr och man bara kunde ta en liten promenad till varandra på söndagseftermiddagarna eller spontant bli överraskad av mami som kom förbi med bullar och te. Aja, vi får hoppas på att det sker någon gång i framtiden igen men tills dess får jag vara tacksam över att det finns flyg och tåg och att vi trots allt bor i samma land allihop. Ska åka hit i september också har jag bestämt, får ta tåget då som höggravid! Får besök av halva familjen iallafall nu i sommar så det längtar jag efter. Har iallafall varit skönt att bara få bli ompysslad, äta god mat och mysa och prata. 

Har förresten hittat en klänning jag tror jag gillar inför midsommar – HÄR. Vad tycker ni? Eller är DENNA finare? Eller DENNA!? Tror alla skulle gå över en gravidmage iallafall men hjälp! Måste ju klicka hem nu om den ska hinna komma med expressfrakt.

Hoppas ni får sova gott så hörs vi mer imorgon =) Bebbson i magen hälsar också till er alla!

Min stooora mage. Bilden är tagen idag i vecka 23 (22+0)//Idag åt vi massor av tårta och fika då vi firade min bror och syster som fyller år om någon vecka. På bilden är min favvo cheesecaken//Och äggmacka fick det bli till lunch, med spenat, gurka, tomat och örtsalt med chili, mums//Sen så har vi mammas underbara juice på apelsin, morot, ingefära och äpplen. Älskar den//Och macka igår på Espresso House//Supergod middag! Större delen av min familj (alla utom lillebror) äter vegetariskt precis som jag och min mamma är världens bästa på att göra goda och enkla vegetariska rätter. Får alltid så mycket inspiration från henne! Här är en ”gryta” med lök, vitlök, indiska kryddor, aubergine, tomat och morötter//En liten selfie! Och jaa, jag tror jag har kommit på varför man gör grimaser på bild nu (eller varför jag gör det iallafall). För att man hellre vill vara ful med ”flit” istället för att va seriös och misslyckas, haha ;)//Och så åt vi på FRASSES också. Det har vi ju inte i södra sverige men det är mitt favvoställe för skräpmat//Och svenska jordgubbar! MUMS! =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish