Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Det här med att koka bären

I torsdags slängde jag ihop en smoothie på frysta hallon, kokosdryck och banan (mitt vanliga recept fast jag byter ut bären och varierar dom lite). I samma veva så slog det mig att det är just frysta hallon man ska undvika om jag har förstått allt rätt. Frågade er på instagram om ni brukar koka era bär och fick rätt många svar där vissa till och med faktiskt hade blivit smittade av magsjuka eller ännu värre Hepatit A. Fick helt ont i magen så hällde ut denna goding och tog en smoothie från Froosh istället för att vara på den säkra sidan. 

Jag har aldrig kokat mina bär men kommer att ta det säkra före det osäkra från och med nu för både min skull men framförallt för bebis skull. Jag har druckit smoothie dagligen i flera år och det har aldrig hänt något med mig men man vet aldrig när sjukdomen knackar på dörren. Färska bär är väl det ultimata egentligen men jag gillar dom frysta då man får det där kalla i smoothien. Annars så kan man ju frysa bananen istället eller välja att koka bären och sedan frysa in dom igen (om man har tid till det). Hur gör ni? Kokar ni era bär eller äter ni dom som dom är?

Denna goda smoothie fick åka ner i vasken. Vill inte ta några risker alls och särskilt inte när jag redan spyr en hel del som det är, haha. (Och nej Dexter fick inte smaka heller, han luktade bara)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish