Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Godmorgon!

Dagarna bara rinner mellan fingrarna och nu går vi mot slutet av ännu en vecka igen. F jobbar dag idag också så honom skakade jag liv i redan vid sextiden men jag var inte så sen på att kliva upp efter honom heller. Idag ska jag storstäda lägenheten (i den mån mitt mående tillåter) och även packa min väska inför min resa till Umeå imorgon. Har längtat så mycket och jag känner att jag behöver min familj lite extra just nu. 

Igår tog mitt mående över REJÄLT och jag flyttade in på toan under förmiddagen. Spydde som en tok! Som för några veckor sedan. Somnade sedan ett par timmar och mådde lite bättre så efter lite mat och ett stort glas saft tog jag bussen till Stenungsund där älskade Emelie pysslade om mitt hår och mina fransar ett tag. Är så nöjd med resultatet och kommer visa bilder lite längre fram! Hon är så otroligt duktig. Vill ni boka tid hos henne kan ni göra det här: http://studiotessochcompany.se/ eller ringa salongen. Numret finns på hemsidan =)

Fick stå nästan hela vägen dit då bussen var fullsatt och det tog rejält på kroppen. Man märker hur annorlunda kroppen är nu under graviditeten jämfört med förut. Trots att jag inte lagt på mig så mycket alls (något enstaka kilo) så känner jag mig tung och i vägen. F hämtade mig efteråt iallafall och vi åkte till MAX och åt middag innan sängen väntade. Kunde inte somna alls utan låg och vred mig jättelänge tills strax efter midnatt. Har så mycket tankar i huvudet just nu och det är mycket som händer. Det strular sig fortfarande massor med försäkringskassan och det känns också jobbigt. Min chef är dock världens snällaste och ska försöka lösa det med dom per telefon nu. Är så tacksam för att jag har haft turen till att vara anställd via ett så bra företag med bra människor. Med handen på hjärtat kan jag säga att det är det bästa jobbet jag varit på i hela mitt liv och då har jag ändå hunnit med ett par ställen då jag varit ute i arbetslivet sen jag var runt 14/15. 

Hoppas att allt ska lösa sig iallafall! Skattepengarna är iallafall inne (wiiho) och jag tänkte gå och göra mig en smoothie nu innan det är dags att ta tag i dagen. I helgen ska F ha killkväll här hemma med öl och tvspel och jag är dööörädd för soffans skull, haha. Den är ju så ljus och fin och går knappt att tvätta! Men det blir en bra träning att släppa på kontrollen lite innan vi ska få barn för dåååå lär den bli smutsig om något 😉

Önskar er en jättefin dag så hörs vi lite senare! Kommer upp ett inlägg med bilder och tankar kring att vara gravid i vecka 22 i eftermiddag också så kika in då. Kram!

Gårdagens klädsel. Topp från H&M (tror jag) och kjol från BIKBOK. Såg att den fanns på REA nu för halva priset. Funderar starkt på att klicka hem en även i mörkgrå. Jag har storlek S i min. Annars har jag fallit för en till kjol med. Finns HÄR. Vad tycker ni om den? Gillar att det är lite ”öppet” till skillnad från den jag bär på bilden.

Och min tuss var väldigt missnöjd över att jag skulle åka igårkväll. Han la sig såhär på mitt lår och såg ledsen och drömmande ut, haha

Massor av fint till bebis och allt är beställt från kopbarnvagn.se. Tycker det blir fint med lite grå/beige/vitt-tema. Vad tycker ni!? =)

Och mina naglar som fina Effi har gjort, är så nöjd!

Och smoothien är som vanligt gjort på banan, frysta bär och kokosdryck från ALPRO. Svårare än så behöver det inte vara och den är underbart god. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish