Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Uppe med tuppen

Godmorgon!

Vaknade för någon timme sedan och var hur hungrig som helst! Var tvungen att kliva upp så att inte illamåendet skulle börja ta över. Nu har jag ätit några mackor och är fortfarande SÅ trött så funderar på att gå och lägga mig i ett par timmar igen.

Vi var och handlade igår och missade såklart att köpa det vi faktiskt BEHÖVDE vilket var disktabletter, haha. Så typiskt! Annars testkörde vi vagnar och filmade lite under tiden (så på fredag kan ni kika på avsnittet när det kommer upp) och vi har en solklar favorit. Det är egentligen den vagnen + den senaste Emmaljungan det har stått mellan från dag ett men Emmaljungan var inte alls som vi trodde. Den var väldigt låg vilket jag inte alls tycker om och det gjorde inte F heller. Så den går bort! Kommer att visa vagnen vi får hem sedan, skriva var den är ifrån osv. Den var slutsåld just nu men när den kommer in igen så får vi hem den =) Håll uktik! Sen så mumsade vi melon (och choklad) i soffan innan läggdags. Lite sparkar fick vi också känna på igår och F är lika mållös varje gång. Man märker att det är det häftigaste han har varit med om! Jag själv tycker det är rätt läskigt att känna sparkar – mysigt också såklart! Men rätt läskigt att det är en liten bebis där inne som har ett eget litet liv med egna rutiner. 

Sen är jag lite orolig för det där med skatteåterbäringen! Jag har ju angivit mitt konto (precis som vanligt) men märkte nu att jag angivit 8420 + resten av kontonumret istället för 8420-2 + resten av numret som det står på bankens sida! Ringde till banken igår och han sa att det förmodligen bara är en tilläggstvåa och att det egentligen är samma kontonummer men vadå FÖRMODLIGEN!? Och jag ser att utbetalningen från Skatteverket gjordes den 6/6 och tre arbetsdagar från det datumet bör ju med andra ord vara idag!? Vill inte att det ska ha blivit fel och att någon annan får mina tusenlappar. Förra året var jag ju som jag kanske har nämnt förut återbetalningsskyldig så detta är första året jag får tillbaka pengar och en rätt stor summa dessutom. Så vill inte att den ska försvinna i tomma intet bara. Någon av er som har koll på hur det funkar?

Hoppas ni får en superfin dag så hörs vi lite senare! Kramis!

Gårdagens melonfat!!//Och gårdagens choklad! Jag älskar vit choklad och har alltid gjort! Min favvo är den som kom ut vid jul för ett par år sedan och det är faktiskt den jag håller i handen. Blev så glad när den kom tillbaka istället för att bara vara en tillfällighet över vintern =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish