Gabriella Joss Gabriella Joss
Graviditeten

Babysitter från kopbarnvagn

Vill visa upp denna underbaring från kopbarnvagn.se som vi fick hem i paketet vi hämtade ut! Helt magisk är den och både tyget och färgen är otroliga! Trodde inte att den skulle vara så rejäl och ordentlig som den var men den var över alla förväntningar. Har klämt på så många babysitters som varit så klena och tunna men denna känns verkligen säker och det är det viktigaste. Finns HÄR i olika färger och är av märket STOKKE. 

Denna kan även monteras i matstolen Stokke Steps vilket känns bra då vi har planer på att beställa hem en sådan. Den har fyra olika lägen och ett medföljande spädbarnstillägg som kan tas bort vid fyra månaders ålder när bebisen blivit starkare. Den har även en leksakshängare där man kan fästa roliga och underhållande saker. Tyger är vattenavvisande och det enligt mig är ett stort, stort plus! //I samarbete med kopbarnvagn.se

Finns HÄR och vi är supernöjda! Hoppas bebisen kommer gilla den lika mycket som vi! =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish