Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Äntligen lite sol

Hej fina ni!

Vaknade av att solen lyste in genom fönstret vilket gör mig SÅ glad. Jag tänkte äta frukost framför TVn nu och efter det bara sitta på balkongen och njuuuta. Så mysigt. Något annat mysigt är att jag redan nu på fredagsmorgonen reser iväg till Norrland och Umeå för att träffa familjen. Jag kommer att bli kvar tills på tisdag nästa vecka så ska verkligen passa på att ta vara på tiden. Ska börja packa lite smått redan lite senare idag och ikväll ska vi ta oss iväg och kika på vagnar då F äntligen jobbar dag för en gångs skull. Tänkte förresten filma lite för ”gravid vecka för vecka då”. Så får ni hänga med i vagn-djungeln =)

Tycker förresten att ni har blivit så dåliga på att kommentera! Eller inte alla såklart men det är väldigt lite kommentarer som kommer in vilket såklart är tråkigt då man (eller iallafall jag) blir omotiverad att skriva över huvud taget. Men jag förstår att det blir rätt tråkiga inlägg nu också när jag spenderar större delen av min tid hemma.

Hoppas ni får en jättefin dag så hörs vi lite senare, kram!

Zelda älskar att lägga sig på morgonrockar, tjocktröjor och liknande som vi har använt. Möttes av detta igår, haha.

Och denna melon vägde TIO kilo och dessa 10 kilos var helt perfekta. Vilken lycka!!

Och en liten bild på missnöjda lilla mig. Är så leds på alla gravidhormoner som tar över mitt liv. Finnar, ostyrigt hår, tappar alla fransar (och bryn för den delen med) och för att inte tala om mitt humör som pendlar mellan arg/ledsen/glad/ledsen/jättearg/mindre glad osvosvosv. På onsdag kväll ska jag iallafall bli bortskämd hos älskade Emelie och vi ska fixa nya volymfransar (funderar på att ta en längre längd än vanligt till och med), klippa mig och färga mitt hår då det skiftar i oranget just nu. Så får jag känna mig fräsch igen! Håret har blivit så slitet att det går av när man drar i det med fingrarna längst ner. Hej, kluvna hårtoppar =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish