Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon söndag!

Gårdagens gottis som vi åt på balkongen, jättevarmt och skönt var det//Och imorse var hundarna helt slut efter en lång promenad. Sen är dom morgontrötta också.

Hej på er! 

Hoppas ni har sovit gott! Jag fick mig en rejäl sovmorgon idag och var inte uppe förrän för cirka en timme sedan. F åkte till jobbet tidigt imorse och jag får hem honom redan vid fem/sex ikväll som det ser ut just nu. Lyx =) Oftast så jobbar han sena kvällar och kommer inte hem förrän vid tio-tiden. Tänkte iallafall att jag då kunde slänga ihop lite middag så att vi kan äta tillsammans och hitta någon bra film som vi kan se i soffan innan läggdags. Sen funderar jag också på om jag kanske orkar mig iväg till gymmet en sväng, hade varit skönt att röra lite på sig. Som jag skrev i tidigare inlägg så har jag dock åkt på ett riktigt ordentligt kvällsillamående som hållit i sig senaste veckan. Påminner om hur jag mådde för ett par veckor sedan fast ännu lite värre. Då ligger jag bara i sängen i princip! Så vi får se! Hoppas det håller sig borta idag och att jag bara har mitt ”normala” illamående. 

Fick ett superfint paket hemskickat med massor av lack från OPI:s senaste kollektion igår. 15 fantastiska färger! Ska visa upp alla lite senare, så kika in då. Nu tänkte jag gå och laga lite tidig lunch. Är så himla sugen på ”nuggets” med ris och det har varit mitt matcraving dom senaste veckorna. Och sås på sweet chili och creme fraich! Mums!

UPDATE: Glömde helt bort att skriva att vi satsade på att köpa en stavmixer istället för en sådan där klassisk mixer och det var även så vi gjorde smoothies igår. JÄTTEsmidigt! Att vi inte har tänkt på det tidigare!? Vi köpte en från OBH Nordica som finns HÄR. Vi är jättenöjda med chilli-serien och har haft dom jättelänge! Både mikro, brödrost, vattenkokare och övrigt är också därifrån. Så ett stort tips verkligen om ni vill ha ett enkelt och snabbt alternativ till vanlig mixer.

Sen så måste jag passa på att skriva att bebis inte har sparkat alls på flera, flera dagar. Har inte känt någonting. Varit hos BM och kontrollerat ett X antal gånger men hjärtat pickar på precis som vanligt och allt ser bra ut. Det var ju ett tag där vi till och med såg honom röra sig utanpå magen – och nu är det helt tyst och lugnt! Min barnmorska sa att det kan gå lite i perioder och att han förmodligen flyttat sig i magen. Sen har jag ju moderkakan i framkant också men ändå tråkigt att inte känna ongen tycker jag. Särskilt när man börjat känna så mycket redan. Ville bara skriva av mig lite kring det med =)

Hoppas ni har en jättefin dag så hörs vi lite senare, kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish