Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Hej på er!

Hoppas ni mår bra! Jag mår ganska bra! Har precis slängt på ansiktsmask och inpackning och ska snart ta en lång dusch. Sen väntar en lång promenad med hundarna och efter det blir det bara mys hemma fram tills att F kommer hem sent ikväll. 

Igår var jag hemma hos fina Helén och åt lunch, pratade och myste. Vi tog en sväng i butiker också och jag fick med mig lite fint till bebis i magen. Är helt kär i newbies grejer och vill ha allt! Det slog mig att vi mest har köpt på oss i storlekarna 62-68 så det gäller att handla lite mer i dom mindre storlekarna nu. Tror dock vi kommer satsa lite mer på dom större plaggen då jag har hört att bebisar växer ur dom minsta storlekarna efter redan någon månad. Vore ju tråkigt om man inte ens hann använda allt. 

Annars har vi varit och tränat på morgonen, postat papper och ätit lunch på balkongen. Jätteskön förmiddag! Och så himla mysigt med lite sol, känns som om sommaren börjar komma ikapp nu. 

Hoppas ni har en fin dag och grattis till alla som tar studenten och examen! Kram! =)

F köpte hem lite nya blommor igår, så fräscht!

Och ett fruktfat från någon dag tillbaka! Alla meloner är så himla goda nu//Min favvoglass i soffan framför en bra film

Och nytt till bebben från Kappahl. Dom små UGGsen är från Åhléns. Kunde inte låta bli dom då dom var så söta!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish