Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Eos och foundationborste från Nordicfeel.se

Jag har nu testat dessa två produkter ett tag (som låg i ett paket från nordicfeel.se) och tänkte skriva mina tankar kring dom. Läppbalsamet från eos har man ju hört sååå mycket om och finns att köpa på dom flesta ställen och i dom flesta butiker fysiskt + på nätet. Det första jag reagerade på är iallafall att det luktar så GUDOMLIGT gott! Doftar nästan som riktig jordgubbe! Sen så är ju jag en läppglans-tjej som gillar att ha mycket kladd på läpparna men när det kommer till att man väl är hemma efter en lång dag + har tvättat bort sminket så är denna perfekt att lägga på läpparna. Återfuktar bra och kladdar inte. Sen är det ett riktigt bra pris på den också. Finns HÄR om ni är sugna. 

Foundationborsten är superbra den med! Jag använder oftast fingrarna när jag applicerar min men det blev en ändring på det nu! Superbra borste som finns HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish