Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Klipp nummer tre är nu inspelat

Hej fina vänner!

Idag har vi spelat in vårt tredje avsnitt av ”gravid vecka för vecka”. Hoppas ni kommer att tycka om det! =) Håller på att skicka in det nu! Annars har vi hämtat ut paket, myst med hundarna, gjort lunch och F har tränat också innan han åkte till jobbet. Jag är rätt pigg idag och ska nog besöka det nybyggda gymmet precis vid oss. Har fått tre månader gratis där och det är i princip tvärs över gatan så kan ju inte bli bättre. Orkar nog gå lite på löpbandet tror jag. Eller så blir det en lång promenad med hundarna! Känner att jag vill röra på mig lite i vilket fall som helst, är så trött på att bara ligga i soffan. Ett rejält sug efter jobbet har börjat smyga sig på också, blir så rastlös av att vara hemma trots att jag vet att det behövs och har behövts. Men mitt mål är att kunna jobba i juli igen – vilket jag nästan är övertygad om att jag kommer kunna göra med tanke på att jag mår så enormt mycket bättre nu än för fyra veckor sedan. Är jätteglad för det!

Gjorde jätte-enkel lunch idag! Köttbullar (vegobollar) i tomatsås med pasta. Hur gott som helst! Kommer slänga upp ett recept lite senare i veckan så kika in då. 

Annars är jag i stort behov att att typ lägga in mig själv på salong och bara bli fixad. Håret börjar bli ljusoranget igen (färgen släpper sakta men säkert) och fransarna lossnar snabbt nu under graviditeten. Som tur är så skrev min frisör och vän Emelie till mig igår så snart får jag bli fin hos henne på salongen igen. Skulle behöva en rejäl spraytan (har en spraytan som är påväg hem som går att använda hemma!) och naglarna har jag faktiskt precis fått fixade så dom är väl det enda som känns fräscht för tillfället, haha. Ett inlägg om dom kommer också upp om ett par dagar. Är så nöjd! Vi gjorde matta, naturliga denna gång. Jag tycker att det är så viktigt att man fortsätter ta hand om sig själv även under graviditeten. Tror det är så lätt att glömma bort bland alla bebistankar, inköp av bebisgrejer osv. Man är inte längre prioriterad och det är helt okej men man får komma ihåg att om mamma mår bra så mår bebis bra. Och jag mår bra när jag får känna mig fin =)

Ha en jättefin dag så hörs vi mer sen! KRAM!

Denna bild tyckte jag var så himla gullig, haha. Dexter höll upp ena tassen och F härmade. Han satt sådär jättelänge. Världens finaste vovve <3

Och en liten puss efter inspelningen

Och dagens mage i vecka 21 (20+2) och dagens F som skulle lägga in alla klipp i datorn. Där på sidan kikar bebissängen från kopbarnvagn fram. Ni hittar den HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish