Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

1a juni

Hej på er!

Vad har ni för väder!? Vi har regn blandat med blåst blandat med sol och detta ska liksom vara den första riktiga sommardagen!? Känns så tråkigt.. Och kallt är det också! Usch! Hoppas det vänder snart för just nu är det fortfarande vinterjackan som gäller vissa dagar för min del för att inte frysa ihjäl. 

Har haft en produktiv morgon trots att jag vaknade med världens illamående. Kom knappt upp ur sängen men var illa tvungen då vi skulle till barnmorskan strax efter åtta, haha.. Efter att vi varit där så avtog det lite smått och vi åkte hem, gjorde klart lunchen och åkte till gymmet en sväng. Gick på löpbandet i en kvart och ringde sedan försäkringskassan medan F tränade klart. När vi kom hem så åt vi, F städade och jag tog tvätten och vi hann också med lite mys framför TVn innan han skulle iväg och jobba. Nu tänkte jag strax ta en dusch, gå ut med hundarna och sen bara vila hemma. 

Hos barnmorskan gick det iallafall bra! Vi lyssnade på bebisens hjärta, jag fick mitt moderskapsintyg och vi gick igenom lite kurser och så som vi kunde anmäla oss till. Tyckte om den nya barnmorskan också. Det kändes som om hon hade koll på sin sak och visste vad hon pratade om. Nu har jag iallafall bokat in oss på lite kurser i augusti så det ska bli superspännande. Mammagrupp vet jag inte om jag känner är så aktuellt för mig att gå i men tror jag kanske testar en gång iallafall – så får vi se hur det känns. Det skulle jag dock få mer information om nästa gång då dom inte var spikade. 

Hoppas ni får en jättefin start på veckan! Kram!

Dagens lunch fick bli kålsoppa! Mycket godare än det ser ut. Fick receptet från Jennys Matblogg HÄR

Igår åkte vi till havet och lät hundarna springa av sig ordentligt. Sen så sov dom resten av dagen, haha.

Tio minuter innan ICA stängde så fick F åka och köpa denna. Såg den på instagram och blev så sugen. Blev bara någon sked men supergod var den!

Och så min favvo melonen! Dom är SÅ goda nu! Vi köper nästan en melon per dag nu, får inte nog.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish