Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lite (mat)bilder från igår

Här kommer lite bilder från gårdagen, mest mat såklart men det är nog så det brukar bli när F är ledig mitt i veckan, haha. 

Vi åt återigen dom suupergoda filéerna och potatiskroketter + bea och sallad (blir JÄTTEsugen på det ibland) till lunch. 

Sen åkte vi iväg på en liten runda och handlade lite smått och gott. Fick med oss matta, möbler och blommor till balkongen så nu har vi iallafall börjat göra iordning där. Sen kompletterar man ju heeeela sommaren och jag har planer på mer blommor, brickbord, massor av ljus och annat fint. Men det är skönt att man iallafall kan sitta där ute nu.

 

Handlade lite kläder till mig, F och bebis och sedan åt vi frozen youghurt innan vi åkte och handlade mat, tränade och till sist landade hemma.

Och till middag blev det återigen fryspizza. Alltså jag kan leva på det. Får nästan ångest när jag tänker på hur många gånger jag ätit det sen jag blev gravid. Däremot har jag inte ätit tacos en enda gång sen jag blev det  – och det var min favvomat förut. Men cravings får man lyssna på tycker jag! På sidan hade vi pizzasallad och hittade också massooor med supergoda och närodlade tomater när vi var på affären i olika färger =)

Sen vet jag att jag har många sköljmedelsfantaster bland mina läsare så MÅSTE tipsa om detta! Alltså det luktar så himla gott!! Tips!

Och så min kvällsfrukt såklart! Vad mycket man äter under en dag! Jag passar verkligen på för det är inte alla dagar jag får i mig något över huvud taget. Ibland blir det bara lite saft, mariekex och typ en morot. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish