Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ledig dag

Hej finaste ni!

Hur mår ni!? Vi mår bara bra här hemma (eller ja, så bra som jag kan må nu för tiden, haha). F är ledig idag så igår kväll hade vi filmmys med hyrfilm, frukt och popcorn. Sen passade vi på att ta låååång sovmorgon imorse och bara gosa med magen och hundarna sen när vi väl vaknade. Nu håller han på att hämta lite paket och jag tänkte slänga upp ett litet inlägg härinne under tiden. 

Igår hade jag mitt första, riktiga ”växtvärk”. Det SLET verkligen i ligamenten och gjorde så (ursäkta men) FÖRBANNAT ont. Hela magen spände och ja visst har jag upplevt detta lite precis i början av graviditeten men nu var det olidligt. Kunde knappt stå upp eller ligga på rygg utan låg mest på sidan hela tiden. Aj! Magen kom fran rejält igår också och naveln ploppade ut helt. Tror aldrig magen har varit så synlig på mig som den var igår kväll! Helt galet. När jag vaknade imorse så hade det dock gått över som tur var och det gjorde inte ont längre. Magen får såklart gärna vara framme men själva smärtan vill jag inte stå ut med trots att det såklart också hör till. 

Vi får se vad vi hittar på idag iallafall. Blir en väldigt lugn dag i vilket fall som helst. Har inte mycket ork men vill ändå röra på mig lite. Kanske blir gymmet och löpbandet och en liten promenad där eller en lite längre sväng med vovvarna.

Vi skulle egentligen också behöva köpa hem lite kläder till F som verkligen behöver lite förnyelse i garderoben men tror inte att jag orkar trängas i gallerior idag. Får kika på nätet istället. DENNA och DENNA tycker jag var riktigt snygga, enkla och sommriga. Gillar att dom har lite ”muskligare” karlar med som modeller på hemsidan för en gångs skull. Tycker dom flesta manliga modeller brukar vara så pojkiga och spinkiga så kul att se lite variation! =) Jag gillar personligen lite enklare kläder på kilar! Inte så mycket detaljer och så utan enfärgat eller något snygg tryck eller fin detalj (typ en ficka på sidan). Vad tycker ni?

Önskar er en toppen dag! Stor kram!

Jag som vanligtvis aldrig dricker cola (eller läsk över huvud taget) har varit så sugen nu på senaste på en iskall cola! Hoppas detta craving går över snart//Och denna mat kan jag äta flera gånger i veckan! Sesamnuggets med sås på sweet chili och creme fraich! Jag och Helén pratade om hur gott det var när vi sågs och man blir ju helt beronde! Har ni inte testat så MÅSTE ni göra det!! =)

Och gårdagens mage som bara kom från ingenstans! Ont gjorde den också och spände som tusan! Hoppas bristningarna håller sig borta bara! Jag använder fortfarande min gravidolja som jag fick av min underbara granne och vän Helene. Den finns HÄR för er som vill testa. 

Och vi unnar oss allt kvällsmys i världen nu innan bebben kommer. Tror inte det kommer bli så mycket vardagslyx när den lilla väl är utanför magen.

Imorse var det dags för bebis/pappa-mys. F älskar att prata, lyssna och mysa med magen. Jag tycker det är fint och viktigt att han är så engagerad i graviditeten, tror att det är lätt att pappan inte upplever graviditeten och tar del av den på samma vis då det inte är han själv som spyr, mår illa, blir tung och rund osv. Han brukar säga att han känner sig rätt otillräcklig ibland och det förstår jag verkligen. Ibland mår jag så fruktansvärt dåligt och det går inte att göra något alls åt det. Och det måste vara ännu jobbigare för honom att bara sitta och se mig ha så ont och må illa utan att kunna ändra på det. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish