Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon tisdag!

Godmorgon på er!

Hoppas allt är bra! Jag mår faktiskt bra idag. Så skönt! Igår när F kom hem så skulle vi sova men jag fick SÅDANA måste-ha-begär efter cocacola och frukt så det blev en sväng till affären typ 20 minuter innan dom stängde, haha. Sen myste vi fram till halv ett framför en film. Var längesedan jag var uppe så länge och förut hörde det till min vardag att vara uppe längre än till midnatt för att hinna med min vardag. Men det var innan jag var gravid! Nu ligger jag oftast och sover innan klockan nio på kvällen, haha. Livet kan verkligen förändras från en dag till en annan!

Idag är jag bara hemma. Ska mysa med hundarna, blogga, kolla film och bara göra ingenting. Kan knappt förstå att det bara är sex dagar tills vi är inne i vecka 20 och det ääääntligen är dags för RUL! Så läskigt! Jag har ju inte känt bebis så mycket i magen så är ständigt orolig. Längtar tills jag kan känna ordentliga rörelser och sparkar. Sen så fyller jag ju år samma dag som vi har rutinultraljudet så efter det ska vi ge oss ut på en liten shoppingrund till bebben. Det är ju inte lika spännande att handla kläder till mig själv längre, annars hade jag gjort det. Jag vet förresten att jag skrev att jag inte kommer klä min flicka i BARA rosa och min pojke i BARA blått men måååååste bara visa er detta underbara set (HÄR). Hur gulligt är det inte!? Älskar Ralph Laurens babykläder. Dom är helt fruktansvärt söta! Tror dock inte att det är något jag kommer inhandla mer än ett eller två plagg då jag tycker det finns så mycket annat fint till betydligt lägre priser. 

Och en liten fråga! Skulle ni vilja ställa frågor till F som han får svara på!? Så typ en frågestund fast med honom och där ni får ställa frågor till honom och inte till mig? Säg till isåfall eller gilla detta inlägg. Han skulle nämligen skriva ett litet blogginlägg här inne imorse men sa sedan att han tror att det är en bättre idé med frågor.

Önskar er en jättefin dag så hörs vi mer lite senare, kram!

Gårdagens nattgottis! Är så glad över alla goda frukter som kommit in i butikerna. Och allt smakar verkligen GOTT! Märks att sommaren är påväg.

Och nu på morgonen har jag ätit nektariner, haha. Det är bland det godaste jag vet och en av mina favoritfrukter!

Och morgonens bebiskula! Vecka 19 gick vi in i igår och det är som sagt bara sex dagar kvar till RUL nu. Så mysigt och gud vad vi längtar! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish