Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Trötta måndag

Hej vänner!

Vaknade tidigt imorse (eller nästan inatt) och mådde SÅ illa. Usch! Försökte somna om men det gick inte så tänkte blogga en snabbis nu och sedan kolla på en film försöka sova igen. Har ju varit vaken sedan tretiden nästan och spytt och varit nere. F åkte till jobbet för inte så längesedan och innan det hann vi äta lunch tillsammans. Blev qournfiléer med bulgur och sallad, mums! 

Igår var jag med min fina vän Helén och vi åt sushi och frozen yoghurt på stan. Avslutade dagen hemma hos mig med jordgubbar och massa prat. Hon är en av mina få vänner som faktiskt har barn och det känns underbart att kunna bolla tankar och frågor med henne. Vi pratade om allt möjligt gällande barnkläder, ekonomi, förlossning – ja, allt egentligen! Så tacksamt och så mysigt. Tack för en helt underbar dag! Hann även med och sola lite innan vi möttes upp! Inhandlade också en lite ”lättare” brun-utan-sol som jag tänkte testa på armar och överkropp då jag är mycket blekare på dessa partier än på magen och benen som är superbruna. Ska bli kul att se om det funkar. Har så dåliga erfarenheter av BUS i överlag men då jag testat dom tidigare har jag varit likblek och fått ränder + blivit orange. Nu har jag ju trots allt rätt mycket bränna redan. Återkommer med vilken produkt jag köpte och recension lite senare. Har ni några tips på bra brun-utan-sol-krämer får ni gärna dela med er!

Sen tänkte jag lyfta en fråga jag får rätt ofta! När det kommer till min mail så HINNER JAG INTE (tyvärr) svara på alla mail jag får från er. Förut hann jag det när jag fick färre mail men idag får jag mellan 40-80 mail (och då har jag inte räknat med alla reklam-mail man får) om dagen och det gäller allt från samarbeten till olika idéer, tips och frågor. Mycket av frågorna är från tjejer som undrar hur man flyttar hemifrån tidigt, har funderingar kring relationer, pojkvänner och liknande. Jag VILL svara på allt, såklart! Men hinner tyvärr inte! Och jag hoppas att ni förstår det och förstår varför. Ni bloggläsare är så enormt viktiga för mig men att sitta och svara på alla dessa mail dag ut och dag in och dessutom försöka ge så bra och uttömmande svar som möjligt tar mycket tid och det är tid jag inte har. Trots att jag bara är hemma just nu och har varit i ett par veckor. Det skulle liksom bli ett projekt från morgon till kväll och jag skulle inte kunna slita mig från datorn. Har ni några frågor så får ni gärna fråga här på bloggen istället. Svarar på alla kommentarer här då jag har det som rutin och hinner med men mailen hinner jag tyvärr inte vara lika aktiv på. Man får försöka prioritera då kontakt med företag, fakturering och allt annat också tar mycket tid. Sen börjar jag ju förmodligen jobba snart igen vilket ger ännu mindre tid. Hoppas att ni förstår mig och att jag såklart inte menar något illa.

Önskar er en helt underbar start på veckan!! STOR KRAM!

Såååå gott är det med frozen youghurt! Här var gårdagens skål med vattenmelon, jordgubbar, passionsfrukt, choklad och varm nutellasås! Mums//Och när jag kom hem åt vi Billys-pizza med sallad till middag. Var så sugen på det så det var inte klokt!

Och här är min lilla bebis igårkväll! Underbara lilla Zelda//Helén är ju bara bäst och vet precis vad både jag och bebis behöver och vill ha! Blev så glad. Tack snälla du!

Dagens lunch är en av mina favvisar. Var dock längesedan jag gjorde den! Stek qournfiléer i olivolja, salt, peppar och honung + lite soja och citron (om man vill). Så gott och enkelt!//En liten bild från nu på morgonen när F läste nyheterna och Zelda myste som vanligt. 

Och denna fina tröja hade jag på mig igår! Är egentligen från Gina Tricot men säljs inte längre. Vet att det finns liknande bland annat HÄR

Och vill tipsa om dessa från Fitnessguru! Dom är såå goda! =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish