Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fem saker

Jag vill ha just nu (materiellt):

– Skor i DENNA stil. Behöver inte vara just dom men ni förstår vilken typ jag menar. Tycker dom är så enkla och smidiga att bara dra på sig när man ska åka till stranden en varm sommardag. 

DENNA vas. Alltstå jag har kikat på bilder på denna på instagram hos olika tjejer som pysslar med inredning och den är så annorlunda och fin. Dock väääldigt dyr för att vara just en.. vas.

– En riktigt snygg bikini i en neonig färg – typ DENNA. Annars så vet jag att F gillar när jag har baddräkt (alltså av den lite snyggare sorten och inte sådana där man har på badhuset) så DENNA tycker jag är riktigt fin.

– Massor med fina långklänningar. DENNA tycker jag är fin och lite annorlunda jämfört med dom jag har.

DENNA snygging eller en sådan fast handväska. Så snygg! Har suktat efter den rätt länge nu men har annat jag känner att jag vill lägga pengar på nu med en bebis påväg. Drömma får man.

Jag vill ha just nu (icke-materiellt):

– Ett bra mående! Känns nästan som om jag har glömt hur det är att må bra sedan jag blev gravid. 

– Rostat bröd med smör, ost och sylt på. Har varit så sugen på det heeeeela dagen men vi har det inte hemma, haha. 

– Att F ska komma hem från jobbet! Känner mig så blödig och grinig och vill ha en famn att krypa upp i. 

– En resa till Umeå. Nu är det snart dags och jag åker faktiskt dit i mitten av juni. Bara ett par dagar men ändå. Längtar så mycket. 

– SOL! Det har varit halvtråkigt väder i ett par dagar nu. 

Jag stör mig på: 

– Folk som nyser eller hostar på en utan att hålla för munnen/näsan. Det är bland det värsta jag vet! Särskilt om man sitter på bussen och dom inte ens vänder bort huvudet, usch. 

– När någon smackar högt när dom äter, särskilt när man sitter på restaurang och någon bredvid som man inte känner gör det. 

– När någon visslar. Vet inte varför men har alltid gjort det!

– När det regnar och man promenerar och bilarna som kör förbi kör rakt på vattenpölarna så att det flyger upp vatten på en. 

– Pensionärer som står i kassan på ICA och frågar tusen frågor, skramlar med småpengar, kuponger och annat och tar sååååå lång tid på sig med allt medan man själv har bråttomt tillbaka till jobbet och bara ska köpa en sallad till lunch. 

Jag älskar:

– När man får vakna upp utan att larmet ringer och bara dra sig i sängen ett tag till. 

– Att bli överraskad. Det kan handla om vad som helst. 

– Att känna mig behövd.

– Kolla på lägenheter på Hemnet! Får aldrig nog!

– Bubbelchoklad. Kan vara det godaste som finns men ändå köper jag det allt för sällan. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish