Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ännu en söndag

Godmorgon på er!

Veckorna går så otroligt fort att det inte är klokt! Idag är det söndag igen och imorgon är det måndag vilket innebär att vi går in i vecka 19. Jag vaknade i panik imorse av att den lilla, lilla magen som jag har var helt borta. Jag var helt platt. Började gråta och tänkte att det MÅSTE ha hänt något med bebisen. Till och med när jag låg på rygg var den helt borta och då brukar ”bulan” synas som mest. Vet inte vad som har hänt men ska försöka släppa det just nu. Finns ändå inte så mycket jag kan göra förrän RUL om en och en halv vecka. Hoppas att allt är bra där inne bara! Det är så himla svårt att veta hur allting är när man varken ser eller känner barnet där inne. 

Sen har jag klickat runt lite nu på morgonen och klickade hem en klänning också. Ska visa bättre bilder sen när jag får hem den men tror att den kommer sitta helt fantastiskt över magen nu i sommar. Sedan jag blev gravid har jag faktiskt inte unnat mig några plagg (utom ett par enstaka) så att den är lite dyrare gjorde inget. Kommer nog inte köpa något mer under graviditeten heller till mig själv, särskilt inte när jag inte vet hur kroppen kommer se ut om några månader. Kanske något litet eller så. HÄR finns klänningen iallafall om ni vill kika på den. =) 

Igår mötte allra bästa Emelie upp mig på stan och vi åt en så mysig lunch på Vapiano. Pratade massor och jag fick så mycket ny energi! Kände mig rätt sliten och grå och inte alls sådär som jag brukar men det kändes så bra iallafall. Det är faktiskt första gången jag träffar någon under sjukskrivningen förutom F, mamma och bästis så det var verkligen välbehövligt. Världens bästa vän har jag iallafall – tack för igår! Sen så hade jag och F en jättelugn kväll när han kom hem. Vi åkte och handlade lite då kyl och frys verkligen behövde fyllas på och vi handlade även lite till middagen. Gjorde jättegoda potatiskrocketter och en vegetarisk ”stek” + sallad och bea! Sååå gott! Och tacksamt med lite halvfabrikat när man är hungrig och vill att det ska gå snabbt. Sen åt vi fruktfat och drack varm choklad i soffan framför en film innan läggdags. Så mysigt! Tanken var egentligen att vi skulle orka oss iväg och sola och träna men det blev inget av det. Men ikväll har vi sagt att vi ska ut på en liten tur om jag mår bra. 

Idag ska jag annars möta fina Helén på stan, äta lite frozen youghurt och kika på bebiskläder. Jag har dock shoppingförbud på dessa små kläder så för min del blir det inget handlande! Inte förrän efter ultraljudet då vi förhoppningsvis får veta bebisens kön. Kliar i fingrarna för det finns ju sååå mycket fint till dom små! Men det blir nog lite roligare att handla när vi vet om det är en pojke eller en flicka. Mår rätt bra nu på morgonen iallafall så ska bli skönt att komma ut lite igen! I värsta fall har vi sagt att hon kommer hem till mig istället, men känner på mig att idag är en bra dag när det kommer till spyor och illamående. Om dagen börjar bra brukar den oftast fortsätta relativt bra också och tvärtom.

Önskar er en jättefin söndag! Jättestor kram och tack för alla fina kommentarer ni lämnar här dagligen!

Här är gårdagens middag! Så god och enkel. Fs tallrik till vänster då han så gärna ville ta kort på sin också och se vilken bild som blev bäst, haha.

Och gårdagens kroppsform. Vecka 18 (17+5)// Lunchen var också sååå god! Har nog testat allt jag kan äta på Vapiano nu som inte innehåller kött, haha.

Och alltså hur glad blev inte jag när jag såg att dom hade körsbär (eller biggaråer som det tydligen heter!?) på ICA. Sååå gott//Och mina fina naglar som bästa Effi har gjort. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish