Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Några sanningar om mig

– Jag har jättesvårt för att äta ”vanligt” lösviktsgodis och kan äta kanske en eller två bitar men tycker att det blir sliskigt sen.

– Jag har snea hörntänder på övre tandraden och har tjatat och tjatat om tandställning typ hela mitt liv utan framgång (och nu ett par år senare har jag typ lärt mig att leva med det och är inte så taggad på att ha räls, haha)

– Det värsta jag vet är när det är stökigt och kaos runtomkring. Klarar inte av det. 

– Skorna jag helst har på mig under sommaren är dessa – finns HÄR. Eller den höga varianten – finns HÄR. Har faktiskt båda paren hemma just nu. 

– Jag är livrädd för småkryp. Alltså verkligen LIVRÄDD. 

– Mitt favoritställe i hela världen är stranden på sommaren. Kan spendera hela dagarna där. Från tidig morgon till jättesen kväll. 

– Sedan jag blev gravid har en längtan efter att flytta hem till Umeå infunnit sig så enormt. Men vi ska avvakta tills iallafall efter mammaledigheten och förmodligen ännu längre. Om ett par år kanske och isåfall innan bebisen ska börja grundskolan. 

– Jag sitter just nu och suger på turkisk-peppar HELA tiden. Inte för att det är gott utan bara för att det drar upp mitt blodsocker jättefort och jag slipper må illa och spy. 

– Vi gifte oss jättejättelitet i skjorta och enkel klänning bara vi två och efteråt blev vi överraskade med middag och presenter hemma hos mina föräldrar. Jag rev sönder min klänning under bröllopsfotograferingen (man ser det på bilden nedan, haha) och man såg mina trosor igenom också. Allt var sådär operfekt perfekt och det var helt klart den bästa dagen i mitt liv. 

– Jag har en tatuering på foten, en bakom örat, en på revbenen och en på armen och alla har ett hjärta i sig eller föreställer helt enkelt ett..hjärta. Det bara råkade bli så, haha. Men man kan väl säga att jag gillar hjärtan då med andra ord. 

– Jag har gjort gelénaglar i cirka fem år och började ungefär i samband med att jag flyttade hemifrån som 15åring. Jag har haft så förbannat långa naglar att det inte såg klokt ut! Och i perioder var dom också riktigt ”klumpiga” då tjejen jag gick till inte alls filade till dom trots att hon satt på en av Umeås populäraste salonger. Men jag trodde ju att det skulle vara så så det var bara att tacka och bocka. Nu när jag kollar tillbaka tycker jag att det såg lite konstigt ut, haha. 

– Ibland kollar jag på gamla bilder och saknar tiden när vi var ”små” pluttisar och bara levde på kärlek med typ noll ansvar. Typ som på bilderna nedan, haha. 

– Något jag också saknar är EGENtid ihop. Vi är ju bara vi men ses inte så jättejättemycket på dagarna ändå enligt våra mått mätt. Så längtar tills augusti när vi får semster och får spendera hela dagarna bara vi.

– Jag tycker det här med sociala medier är jätteläskigt egentligen! Jag har liksom 70.000 eller MER visningar i veckan på min blogg och kan rätt ofta fundera ”Tänk om jag ångrar något jag skrivit eller lagt upp bild på om 10 år?”. Inte för att det är hela världen men det känns ändå läskigt. Ibland blir jag så rädd att jag bara vill stänga ner allt och bli privat igen men fördelarna väger över alla dagar i veckan. 

– Jag är jättemörkrädd och när vi bodde i en stor lägenhet så satt jag uppkrupen i soffan på kvällarna innan F kom hem och vågade knappt gå runt i alla dessa rum och korridorer. Jag trivs bättre på mindre ytor där jag har uppsikt över allt. 

– Jag har jättelätt för att känna mig lat. Direkt jag vilar eller över huvud taget sätter mig ner så får jag dåligt samvete för det finns ju aaaaaalltid något att göra. 

–  Jag kan sitta och kolla på mina hundar i flera timmar. Är helt kär i dom och tycker dom beter sig så intressant. Typ om dom ligger och busar. Då sitter jag bredvid och glor, haha. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish