Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lördagsdate

Hej fina vänner och godmorgon!

Hoppas ni ligger och sover! Ni är värda en lååång och skön sovmorgon allihop. Jag vaknade faktiskt nyss och tänkte slänga upp ett snabbt inlägg innan jag sätter mig framför tvn och äter frukost. F började jobba tidigt idag och vanligtvis börjar han mitt på dagen! Så jag hade helt glömt bort det och blev himla chockad när han var uppe redan vid sju och duschade, haha. Inte lätt att komma ihåg alla tider =)

Idag ska jag ta mig ut för en gångs skull. Har ju knappt haft något socialt liv på hur länge som helst känns det som. Ska möta upp fina Emelie och äta lunch. Blir bara en snabbis då mitt mående inte är att leka med men ska bli så mysigt! Sen ska jag hem och vila och kanske sova ett tag innan F kommer hem. 

Igår skulle vi egentligen åka och träna en liten stund men när han var påväg hem från jobbet så blev jag sååå sugen på chips (såg en bild på instagram, haha) så han fick svänga av och köpa det istället. Så vi gottade oss framför serier innan läggdags istället. 

Och på tal om ingenting! Kolla vad jag hittade! Vad tycker ni om DESSA till en liten flicka!? Och DESSA till en liten pojke (eller tvärtom såklart beroende på vad man själv gillar)!? Alltså jag DÖR söthetsdöden, haha..

Ha en underbar dag! Kram!

Vi när vi filmar// Och igår skulle jag sova en liiiiten stund då jag mådde så illa + hade migrän men det slutade med att jag vaknade fyra timmar senare. Hade aldrig hänt om jag inte var preggo kan jag lova, haha.

Sen gjorde jag en jättegod pastarätt igår! Stekte Anammas qornfärs med majs, körsbärstomater, paprika och en riven morot i olivolja, salt, peppar, chilipulver + persilja och efter det hällde jag i creme fraich och blandade sedan ihop allt med färdigkokta pastasnäckor. Blev jättegott!//Och mina chips, haha. Dexter lyckades sno ett också som vi tappade på golvet. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish