Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hur vår relation har förändrats under graviditeten

En fråga som jag återkommande får här på bloggen är hur vår relation har förändrats från innan graviditeten tills nu. Något som jag faktiskt har reagerat själv på och som vi pratat rätt mycket om är att vi har blivit mycket mer kära. Det är klart att vi alltid har varit kära i varandra under alla dessa år men det är som om någon form av nykärlek har infunnit sig igen. Nästan som när vi precis hade träffats. Allt är sådär nytt och spännande igen och vi gosar och pussas betydligt mycket mer. Efter att ha varit tillsammans så länge så blir man rätt bekväm med varandra men det känns som om vi tar varandra mycket mindre förgivet nu. Jag ser på F som så mycket mer än min bästa vän och man. Han är nu också pappan till mitt barn som jag bär på. Och det för mig väcker så enormt mycket kärlek. Så relationsmässigt när det kommer till själva känslorna för varandra så är dom sååå mycket starkare. Och då var dom helt enormt starka redan innan, men ännu mer nu. 

När det kommer till sex exempelvis så är det inte alls som vanligt. Baserat på hur jag har mått så kan vi säga hejdå till flera gånger i veckan och man får försöka hinna med när det går. Sen så känner jag mig inte alls snygg i min gravida kropp och känner mig rätt svullen i både ansiktet, magen, benen – ja överallt egentligen. Så är inte alls lika glad på att ligga som vanligt. Men plötsligt händer det! Har pratat med rätt många andra gravida tjejer (är sååå tacksam att jag har så bra mail/facebook-kontakt med andra i samma sits, haha) och vissa har slutat ha sex helt medan andra är mer sugna än någonsin! Jag kan ärligt säga att det går väldigt mycket upp och ner. Jag upplever att vi har mindre sex än någonsin men samtidigt så är sexet vi har helt fantastiskt! Vet inte om det har att göra med att man är mer känslig som gravid eller vad det kan vara. Men vi upplever båda att det faktiskt är bättre än någonsin – trots att det är extremt mycket mer sällan än vad det brukar och på ett helt nytt och annorlunda vis än tidigare. 

Så i det stora hela upplever jag ändå att relationen har blivit väldigt mycket bättre trots att den var stark och bra redan innan. Det känns också som om vi är starkare än någonsin och jag är mer säker än någonsin på att det är honom jag vill leva med resten av livet. Egentligen är känslorna domsamma som innan, bara att dom har växt så mycket på en nivå som jag inte trodde fanns. Så det är jag så himla tacksam för. 

Hur förändrades er relation under graviditeten samt när ni fick bebis? Dela gärna med er! Det är så intressant att läsa. Kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish