Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej fina ni!

Ekar lite tomt här inne på bloggen. Förlåt för det! Gjorde inte alls så mycket igår. Åt fryspizza och kollade på Modern Family i sängen. En sådan där skön, ledig dag. Sen spelade vi in ”gravid vecka för vecka” också och jag tyckte faktiskt att det var riktigt jobbigt. Vet inte riktigt varför men hatar att se mig själv ur en videovinkel + höra min röst på det viset. Vi får se om det är något för oss (eller ja, F tycker att det är jättekul, haha) eller hur det blir. Eller nu har vi ju börjat så kommer nog fortsätta och med positiv respons så tror jag att det blir roligt trots allt! Jag är nog bara ovan men tycker att allt känns så ”fel” typ. Och man blir så mycket mer blottad när man sitter och pratar sådär + att jag inte alls tycker att jag är lik mig själv på video.

Idag vaknade vi rätt tidigt och tog en promenad med hundarna. Sen har vi fixat med tvätten här hemma och nu ska vi snart åka iväg på en liten utflykt tillsammans här i Göteborg. Bara mysa och promenera runt i det fina vädret! Kanske äta lite glass. Känner att hundarna behöver röra lite på sig så tror att det kan bli mysigt. F är ledig så blir en lugn dag. Sen ska jag försöka gå igenom lite mail och så! Hamnade bakom med det eftersom att jag inte satt vid datorn alls igår. Så har lite att göra. Gymmet vill jag också orka med! Var där i kanske en halvtimme igår. Gick på bandet och gjorde lite benövningar. Var riktigt skönt faktiskt! Igår var en av dom bättre dagarna när det kommer till mitt mående också.

Är så glad över det fina vädret förresten! Man blir så pigg och mår så mycket bättre. Hundarna är också mycket gladare, blir så lycklig av att se dom vara så lyckliga!

Nu ska jag hoppa i mina träningstights och sen bär det av. Hoppas ni får en helt underbar torsdag! Ni är bäst, kram <3

Igår precis innan vi skulle spela in//Och lilla Zelda som hatar att kliva upp på morgonen och gärna gömmer sig under täcket istället, haha.

Och mitt nya ”matcraving” är vanligt ris med sesamnuggets och sås på creme fraich blandat med sweet chilisås! Sen älskar jag fryspizza också, haha//Imorse åkte vi och köpte frukost och lite godare mackor.

Sen är det faktiskt rätt många som undrar vad jag använder för sköljmedel och här är mina favoriter!//Och här är vår lilla tvätt-avdelning i badrummet. Så skönt att inte behöva springa till tvättstuga hela tiden och ha allt hemma istället. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish