Gabriella Joss Gabriella Joss
Graviditeten

Emeliesbutik.se

Fick hem ett superfint paket från emeliesbutik.se innan helgen och tänkte visa upp innehållet i det! En helt underbar klänning till mig (som jag visar i ett senare inlägg) och massoooor med underbart söta bebiskläder. Allt i gråa nyanser och så fint!

Emelie driver sin butik med förhoppning om att man ska få samma känsla när man handlar på nätet som i den fysiska butiken. Man är alltid välkommen och servicen är deras största tillgång (vilket jag absolut fick uppleva under min mailkontakt med Emelie!). Alla som lämnar butiken ska känna sig nöjda och tanken med den fysiska butiken är att man ska känna sig hemma. Man kan bli bjuden på kaffe, barnen kan leka i trädgården och umgås med butikshunden Clinton som är 13 år. Det är inte bara hennes hobby utan även hennes jobb och liv och jag tycker man får en tydlig bild av detta på hemsidan då den är gemytlig och underbart mysig.

I samarbete med emeliesbutik.se får ni nu 20% på allt om ni anger ”gabriella” i kassan. Rabatten gäller fram till 31/5. =)

Så mycket fint till vår lilla!//Och det var ett så mysigt paket att få hem. Allt var varsamt inpaketerat och jag blev så glad.. <3

Detta lilla ”set” blev både jag och F helt förälskade i! Älskar den lilla elefanten.

 

Hur fint!? Ni kan hitta allt HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish